Posao – Profesor turskog jezika

9849 pregleda14 prijava

Ukoliko i Vi želite da postanete deo tima uspešne obrazovne institucije, a ispunjavate navedene zahteve, Akademija Oxford Vas poziva da izvršite prijavu na konkurs za radno mesto:

Profesor turskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Od kandidata koji apliciraju za radno mesto profesor turskog jezika se osim diplome Filološkog fakulteta, na katedri za orijentalistiku, smera turski jezik i književnost očekuje da su maksimalno posvećeni ovom poslu, kao i da poseduju određeni nivo iskustva, te da su spremni na prilagođavanje prema zahtevima polaznika obuka i kursevi u okviru škole turskog jezika Akademije Oxford. Svi oni kandidati koji smatraju da ispunjavaju ove zahteve mogu da svoj CV i kopije navedenih dokumenata pošalju skenirane na naš mejl akademijakonkursi@yahoo.com ili da prijavu lično dostave u jednu od preko 20 naših poslovnica u zemlji.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za orijentalistiku, turski jezik i književnost
  • najmanje 12 meseci iskustva u obavljanju poslova profesora turskog jezika i relevantan dokaz institucije u kojoj je kandidat bio zaposlen
  • osnovna računarska pismenost, sa akcentom na poznavanje programa Microsoft Office paketa
  • organizovanost, komunikativnost i prilagodljivost
  • ispunjenje zahteva polaznika, doslednosti i taktičnost
  • poštovanje zakazanih termina za održavanje nastave

Napomene:

Akademija Oxford organizuje školu turskog jezika za sve polaznike čiji nivo znanja je usklađen sa pravilima CEFR – a i varira od početnog do najvišeg, to jest višeg naprednog nivoa, tako da se od profesora turskog jezika očekuje da maksimalno prilagodi svoja predavanja nivou znanja polaznika, ali se isto tako očekuje i da će časove u okviru obuka i kurseva uskladiti sa godinama polaznika, jer su naše obuke namenjene kako najmlađim polaznicima, tako i onima koji pohađaju srednju ili osnovnu školu, ali i studentima, odnosno zaposlenima i uopšteno polaznicima svih starosnih dobi.
Svi prijavljeni kandidati koji ispunjavaju navedene zahteve, a koriste turski jezik kao svoj maternji će svakako biti u prednosti nad ostalima.
Razmotrićemo samo biografije onih prijavljenih kandidata koje u potpunosti zadovoljavaju sve navedene zahteve. A oni kandidati koji budu ušli u uži izbor će u propisanom roku biti obavešteni o rezultatima.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com