Posao – Profesor Hindu jezika

8276 pregleda0 prijava

Ako ste odabrali da znanje hindu jezika koje se stekli prenosite zainteresovanim učenicima onda ste upravo Vi adekvatan kandidat za radnu poziciju

Profesor Hindu jezika

Broj izvršilaca: 2

Želite da postanete deo tima uspešnih profesora Akademije Oxford koji su specijalizovani za obuke i kurseve za preko 40 jezika sveta, posvećeni ste svom poslu, te pokušavate maksimalno da ispunite zahteve učenika, onda ste nam baš Vi potrebni. Svoju prijavu možete da nam donesete lično i to u jednu od naših poslovnica, a imate mogućnost i da prijavljivanje na konkurs za radno mesto profesor hindu jezika u Akademiji Oxford izvršite elektronskim putem, te da svoj CV i ostalu potrebnu dokumentaciju pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata se očekuje:

  • dokaz o visokom nivou znanja hindu jezika, a prema smernicama CEFR – a
  • najmanje jedna godina radnog iskustva bez prekida na radnom mestu profesor hindu jezika i potvrda iz institucije u kojoj je kandidat obavljao taj posao
  • osnovna računarska pismenost
  • organizovanost, prilagodljivost, strpljivost
  • komunikativnost, taktičnosti i kolegijalnost
  • spremnost na održavanje nastave u zakazanim terminima

Napomene:

Razlog zbog čega se od kandidata očekuje prilagodljivost i spremnost da nastavu održavaju u terminima kada je ona zakazana, leži u činjenici da škola hindu jezika koju organizuje Akademija Oxford podrazumeva kurseve i obuke za polaznike svih starosnih dobi, ali i svih nivoa znanja koji su u potpunosti usklađeni sa pravilima koja daje CEFR. Zato se podrazumeva da prijavljeni kandidati mogu da rade sa polaznicima svih životnih dobi i svih nivoa znanja, te da će maksimalno svoja predavanja prilagoditi tome.
Pored toga, napominjemo da se nastava održava ne samo u večernjim i poslepodnevnim satima tokom radne nedelje, već vrlo često i u dane vikenda, pa se zato od kandidata očekuje da to uzmu u obzir.
Prijavljeni kandidati koji uz ispunjavanje svih navedenih zahteva, govore hindu jezikom kao svojim maternjim, sasvim sigurno će biti u prednosti prilikom prijavljivanja na konkurs za profesora hindu jezika u Akademiji Oxford.
Prihvatićemo samo one prijave koje zadovoljavaju sve navedene uslove ovog konkursa, a kandidati koji budu prošli dalje će o detaljima i ishodu ovog konkursa biti obavešteni u najkraćem mogućem roku.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com