Posao – Profesor letonskog jezika

8291 pregleda1 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve zainteresovane kandidate koji ispunjavaju navedene uslove da se priključe timu uspešnih stručnjaka, te da konkurišu na radno mesto:

Profesor letonskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Od kandidata se, pored relevantnog dokaza o visokom nivou znanja znanja letonskog jezika, a prema smernicama koje navodi CEFR, očekuje i da imaju radno iskustvo u navedenom trajanju, da su spremni da ispune zahteve polaznika kurseva i obuka, te da svoj posao obavljaju maksimalno korektno i profesionalno. Oni kandidati koji smatraju da ispunjavaju navedene uslove konkursa za profesora letonskog jezika imaju priliku da prijavu, odnosno CV i kopije navedenih dokumenata dostave lično u poslovnicu Akademije Oxford koja se nalazi u njihovom gradu, to jest u bilo koju od preko 20 njih u Srbiji. Takođe im se nudi i mogućnost slanja prijave elektronskim putem, odnosno na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata se očekuje:

  • visok nivo znanja letonskog jezika i relevantan dokaz o tome
  • najmanje godinu dana iskustva u kontinuiranom radu na poziciji profesor letonskog jezika, kao i dokaz institucije u kojoj je kandidat obavljao taj posao
  • osnovna računarska pismenost
  • prilagodljivost, organizovanost, komunikativnost i taktičnost
  • spremnost za rad u dane vikenda, odnosno u popodnevnim i večernjim terminima od ponedeljka do petka

Dodatne napomene:

Akademija Oxford u okviru svoje škole letonskog jezika ima obuke i kurseve za polaznike čiji nivo znanja se kreće u rasponu od prvog do šestog nivoa, koliko ih ima po CEFR – u, ali i za polaznike različite starosne dobi. Iz tog razloga se od prijavljenih kandidata na ovaj konkurs očekuje da su u mogućnosti da predavanja prilagode, sa jedne strane nivou znanja polaznika obuka, a sa druge strane njihovoj starosti.
Budući da se nastava u okviru naših kurseva često odvija ne samo vikendom, već i u poslepodnevnim, ali i večernjim satima u toku radne nedelje, to se od kandidata koji se prijave, očekuje da su spremni da rade i u ovim terminima.
Izvorni govornici letonskog jezika koji izvrše prijavu na konkurs za radno mesto profesor latinskog jezika, a zadovoljavaju sve navedene zahteve će svakako biti u prednosti.
Samo prijave koje sadrže kompletnu dokumentaciju će biti uzete u razmatranje, a kandidati koji budu prošli u uži izbor će o ishodu ovog konkursa biti obavešteni na predviđen način.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com