Posao – Profesor švedskog jezika

7183 pregleda1 prijava

Želite da nastavite svoju profesorsku karijeru u jednoj od najuspešnijih obrazovnih institucija u zemlji, onda je upravo ovo pravi trenutak da pošaljete svoju biografiju na konkurs za radno mesto

Profesor švedskog jezika

Broj izvršilaca: 2
Osim posedovanja diplome Filološkog fakulteta, na smeru za skandinavske jezike, u okviru katedre za germanistiku, od svih prijavljenih kandidata se očekuje da profesionalno obavljaju svoj posao, te da poseduju određeni nivo iskustva, a da posebno vode računa o zahtevima polaznika obuka i kurseva. Ako i Vi ispunjavate ove zahteve, onda nam prijavu možete poslati na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili, pak svoj CV i kopije navedenih dokumenata dostaviti lično u bilo koju od brojnih poslovnica Akademije Oxford koje se, osim na nekoliko opština u Beogradu, nalaze i u Subotici, Čačku i Kraljevu, kao i u Jagodini, Novom Sadu, ali i u Kragujevcu, Nišu i drugim većim i manjim gradovima u Srbiji.

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za germanistiku, skandinavski jezici (švedski jezik i književnost)
  • najmanje jedna godina iskustva u neprekidnom radu na poziciji profesor švedskog jezika i dokaz institucije u kojoj je ovaj posao obavljan
  • osnovno znanje rada na računaru
  • izuzetno razvijene veštine, kako komunikacije, tako i veštine organizacije
  • prilagodljivost, strpljivost, sistematičnost i praktičnost
  • spremnost na rad u toku popodneva i večeri za vreme radne nedelje, odnosno u dane vikenda

Dodatne napomene:

U školi švedskog jezika koju organizuje Akademija Oxford se sprovode kursevi i obuke kako za polaznike predškolskog i školskog uzrasta, tako i za one koji pripadaju starijoj životnoj dobi, a nivo njihovog znanja varira od početnog do višeg naprednog, prema pravilima koja propisuje CEFR. Upravo iz tog razloga se od svih kandidata koji se prijavljuju na posao za radnu poziciju profesor švedskog jezika očekuje da su spremni da u najvećoj meri prilagode svoja predavanja, kako godinama polaznika kurseva, tako i nivoima njihovog znanja.
Nastava u našoj školi se najčešće odvija ili u dane vikenda ili tokom popodneva i večeri od ponedeljka do petka, pa se iz tog razloga od prijavljenih kandidata očekuje da su spremni da rade i u ovim terminima.
Svi oni kandidati koji izvrši prijavu na ovaj konkurs, a ispunjavaju navedene zahteve, ali uz to su izvorni govornici švedskog jezika, će svakako biti u prednosti nad ostalima prilikom konkurisanja.
U obzir ćemo uzeti isključivo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju. O samom toku ovog konkursa i rezultatima će biti obavešteni isključivo oni kandidati koji budu prošli prvi krug provere.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com