Posao – Profesor slovenačkog jezika

8336 pregleda0 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford ima potrebu da proširi svoj tim u okviru škole slovenačkog jezika, pa raspisuje konkurs za radno mesto:

Profesor slovenačkog jezika

Broj izvršilaca: 2

Pod uslovom da posedujete važeći dokaz o visokom nivou znanja slovenačkog jezika, te ste spremni da ih na odgovarajući način prenesete polaznicima kurseva i obuka u okviru naše škole slovenačkog jezika, svoj CV sa svom potrebnom dokumentacijom možete doneti lično u bilo koju poslovnicu Akademije Oxford, koje se osim na nekoliko opština u Beogradu, nalaze i u drugim gradovima širom naše zemlje (Kragujevac, Novi Sad, Čačak, Jagodina, Kraljevo, Ćuprija, Subotica i ostali). A ako Vam više odgovara, imate mogućnosti da prijavljivanje na konkurs za radno mesto profesor slovenačkog jezika izvršite i elektronskim putem, te da nam svu potrebnu dokumentaciju pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata se očekuje:

  • relevantan dokaz o visokom nivou znanja slovenačkog jezika
  • kontinuirano iskustvo na radnom mestu profesor slovenačkog jezika u trajanju od najmanje godinu dana i dokaz od institucije u kojoj je kandidat bio zaposlen
  • prilagodljivost, kolegijalnost, strpljivost
  • razvijene organizacione sposobnosti taktičnost, komunikativnost
  • spremnost kandidata da odgovori na zakazane termine za kurseve i obuke

Dodatne napomene:

Razlog zbog koga se od kandidata zahteva da je spreman da odgovori na termine kada su zakazane obuke i kursevi u okviru škole slovenačkog jezika pri Akademiji Oxford leži u činjenici da se nastava uglavnom održava u dane vikenda, odnosno u večernjim ili poslepodnevnim časovima od ponedeljka do petka, pa se samim tim smatra da kandidat koji konkuriše na ovo radno mesto može da odgovori na ovaj zahtev.
A od prijavljenih se očekuje i da su spremni da se prilagode, odnosno da nastavu organizuju prema nivoima znanja polaznika, koja variraju od početnog do višeg naprednog, prema pravilima CEFR – a.
Kandidati koji izvrše prijavu na konkurs, a slovenački im je maternji jezik, te ispunjavaju sve ostale uslove koji su navedeni, će biti u prednosti.
Samo one prijave koje sadrže svu dokumentaciju koja je obavezna će biti uzete u razmatranje, a kandidati koji uđu u uži izbor će o ishodu ovog konkursa biti obavešteni na odgovarajući način.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com