Posao – Profesor ruskog jezika

10022 pregleda22 prijava

Svim zainteresovanim kandidatima koji poseduju validnu diplomu nudimo zaposlenje na radnoj poziciji:

Profesor ruskog jezika

Broj izvršilaca: 2
Osim diplome, podrazumeva se da su prijavljeni kandidati maksimalno posvećeni svom poslu, te da su spremni da izvrše određena prilagođavanja u skladu sa potrebama polaznika kurseva i obuka u Akademiji Oxford. A ukoliko i vi spadate u takve kandidate, pozivamo Vas da nam pošaljete prijavu na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da potrebna dokumenta donesete u bilo koju našu poslovnicu, kako one koje se nalaze u Beogradu, tako i u poslovnicu u Kragujevcu, Jagodini i Kraljevu, ali i u Nišu, Čačku i Novom Sadu, te u mnogim drugim mestima širom zemlje.

Uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, ruski jezik i književnost
  • kontinuirano iskustvo na radnom mestu profesor ruskog jezika i dokaz o tome
  • osnovna računarska pismenost (paket Microsoft Office)
  • organizacione sposobnosti i visoko razvijene veštine komunikacije
  • prilagodljivost u radu, strpljivost u ophođenju sa polaznicima obuka i kurseva
  • poštovanje termina za održavanje nastave

Napomene:

Da biste razumeli zbog čega se od Vas zahteva određena fleksibilnost, odnosno rad u poslepodnevnim, te večernjim časovima tokom radne sedmice, ali i vikendima, to jest maksimalno poštovanje termina za održavanje nastave, moramo napomenuti da škola ruskog jezika Akademije Oxford organizuje kurseve i obuke kako za najmlađe polaznike, tako i za decu koja pohađaju osnovnu, odnosno srednju školu, ali i za one kandidate koji su stariji. Takođe, nastava u našoj školi je prilagođena njihovom nivou znanja, uzevši u obzir da se kursevi organizuju prema pravilima CEFR- a. Upravo iz tog razloga je vrlo važno da su profesori ruskog jezika spremni da svoja predavanja, ali i pristup prilagode kako godinama polaznika, tako i njihovom nivou znanja.
Ukoliko vam je ruski jezik maternji, svakako ćete biti u prednosti nad ostalim kandidatima, uz uslov da ispunjavate sve zahteve koji su navedeni u opštem delu ovog konkursa.
Prihvatićemo samo one prijave koje u potpunosti odgovaraju navedenim zahtevima, a sve ostale će biti odbačene kao nekompletne. Rezultate ovog konkursa ćemo saopštiti onim kandidatima koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com