Posao – Profesor rumunskog jezika

8232 pregleda4 prijava

Ukoliko želite da i Vi postanete deo tima uspešnih stručnjaka za različite svetske jezike Akademije Oxford, a pritom ispunjavate sve pomenute uslove, onda ste upravo Vi najbolji kandidat za radnu poziciju

Profesor rumunskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Uz posedovanje diplome Filološkog fakulteta, katedre za romanistiku, smera rumunski jezik i književnost, od kandidata koji žele da konkurišu na radno mesto profesor rumunskog jezika se očekuje iskustvo u radu, ali i posvećenost poslovima prenošenja znanja na polaznike škole rumunskog jezika Akademije Oxford. Svi kandidati koji smatraju da mogu da odgovore na zahteve ovog konkursa imaju mogućnost za prijavu donesu lično u našu poslovnicu i to bilo koju, a sem u Beogradu i to na nekoliko lokacija, naći ćete ih i u mnogim gradovima širom naše zemlje (Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Subotica, Jagodina, Kraljevo, Ćuprija i drugi). Takođe, imate mogućnost i da prijavljivanje na ovaj konkurs izvršite elektronskim putem, te da sva potrebna dokumenta i svoju biografiju pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za romanistiku, smer rumunski jezik i književnost
  • kontinuirano iskustvo na radnoj poziciji profesor rumunskog jezika u trajanju od najmanje godinu dana i važeći dokaz o tome
  • osnovna računarska pismenost
  • komunikativnost, taktičnost, strpljivost, organizovanost i prilagodljivost
  • spremnost na rad u popodnevnim, ali i večernjim satima tokom radne nedelje i u dane vikenda

Dodatne napomene:

Škola rumunskog jezika pri Akademiji Oxford ima kurseve i obuke za polaznike apsolutno svih generacija, to jest za one polaznike koji rumunski jezik uče od osnovnog nivoa, pa do onih polaznika koji imaju nivo znanja jezika koji odgovara naprednom nivou prema pravilima CEFR – a. Upravo iz tog razloga se od zainteresovanih kandidata očekuje da su spremni da prilagode nastavu ne samo starosnoj dobi polaznika, već i nivoima njihovog znanja.
Uz to se očekuje da su kandidati spremni da nastavu održavaju u predviđenim terminima, a što podrazumeva kako rad u dane vikenda, tako i rad u večernjim, to jest poslepodnevnim časovima tokom radne nedelje.
Svi oni kandidati koji izvrše prijavu na konkurs za profesora rumunskog jezika, a kojima je to maternji, će biti u prednosti prilikom odabira.
Samo prijave koje su kompletne ćemo uzeti u razmatranje. O daljim koracima ovog konkursa ćemo obavestiti isključivo one kandidate koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com