Posao – Profesor poljskog jezika

8247 pregleda4 prijava

Ukoliko želite da postanete deo tima uspešnih stručnjaka za mnoge svetske jezike, a možete da odgovorite na sve uslove koji su navedeni u konkursu, onda ste upravo Vi najbolji kandidat za radnu poziciju

Profesor poljskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Uz posedovanje diplome Filološkog fakulteta, katedre za slavistiku, na smeru poljski jezik i književnost, kandidati koji su zainteresovani za radno mesto profesor poljskog jezika u Akademiji Oxford moraju da imaju i radno iskustvo na ovom poslu u zahtevanom trajanju. Svaki kandidat koji ispunjava navedene zahteve ovog konkursa, može da donese svoj CV i ostalu dokumentaciju u jednu od preko 20 naših poslovnica, koje se nalaze u mnogim gradovima u Srbiji. Ako Vam tako više odgovara, prijavljivanje na ovaj konkurs možete da izvršite i elektronskim putem, te da zahtevana dokumenta pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za slavistiku, smer poljski jezik i književnost
  • minimalno 12 meseci radnog iskustva bez prekida na radnom mestu profesor poljskog jezika i dokaz institucije u kojoj je posao obavljan
  • osnovno znanje rada na računaru (programi Microsoft Office paketa)
  • organizovanost, komunikativnost, strpljivost
  • taktičnost u radu i maksimalna prilagodljivost zahtevima polaznika
  • spremnost za rad u dane vikenda, kao i u toku popodneva i večeri za vreme radne nedelje

Dodatne napomene:

Akademija Oxford u okviru svoje škole poljskog jezika organizuje kurseve i obuke za sve one kandidate čiji nivo znanja odgovara jednom od ukupno 6, koliko ih predviđa CEFR, ali i za polaznike različitog uzrasta. Samim tim se od kandidata koji konkurišu na radno mesto profesor za poljski jezik očekuje da su spremni da redovan nastavni program obuke u potpunosti prilagode i uzrastu polaznika, ali i nivou njihovog znanja. A kako se nastava u našoj školi često odvija u poslepodnevnim i večernjim satima, odnosno u dane vikenda, to se od svih zainteresovanih kandidata očekuje da su spremni da ispoštuju ove termine, te da mogu da održe nastavu i tada bez ikakvih poteškoća, ako tako nalaže redovan nastavni program.
Kandidati kojima je poljski jezik maternji, a istovremeno ispunjavaju sve navedene zahteve ovog konkursa, će biti u prednosti prilikom konkurisanja.
Prihvatamo samo one prijave koje sadrže svu zahtevau dokumentaciju, a samo kandidate koji budu prošli u uži krug ćemo obavestiti o rezultatima konkurisanja.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com