Posao – Profesor persijskog jezika

8135 pregleda0 prijava

Svi kandidati koji žele da karijeru nastave u dinamičnom i uspešnom timu stručnjaka Akademije Oxford, ispunjavaju uslove ovog konkursa su pozvani da izvrši prijavu za radno mesto:

Profesor persijskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Osim relevantnog dokaza o visokom nivou znanja persijskog jezika, od kandidata se očekuje profesionalan odnos prema poslu, radno iskustvo i određeni stepen prilagodljivosti, a svi oni kandidati koji smatraju da mogu da odgovore na zahteve ovog konkursa su pozvani da CV i kopije navedenih dokumenata donesu lično u jednu od preko 20 poslovnica, koliko ih za sada Akademija Oxford ima u Srbiji ili da zahtevana dokumenta pošalju elektronskim putem, to jest skenirana na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Uslovi konkursa:

  • visok nivo znanja persijskog jezika prema pravilima koje navodi CEFR i relevantan dokaz o tome
  • godinu dana iskustva najmanje u kontinuiranom radu na poziciji profesor persijskog jezika i dokaz određene institucije u kojoj je kandidat obavljao taj posao
  • osnovna računarska pismenost (programi iz Microsoft Office paketa)
  • prilagodljivost, strpljivost i organizovanost
  • komunikativnost, taktičnost, kolegijalnost
  • spremnost na rad u popodnevnim i večernjim časovima u toku radne nedelje, ali i u dane vikenda

Napomene:

Akademija Oxford u okviru škole persijskog jezika ima kurseve i obuke kako za polaznike svih uzrasta, tako i za polaznike koji persijski jezik uče od početka, odnosno za one polaznike koji imaju više nivoa znanja persijskog jezika, a u skladu sa pravilima koja navodi CEFR. Upravo iz tog razloga se od kandidata koji konkurišu na radnu poziciju profesor persijskog jezika očekuje da su spremni da nastavu prilagode ne samo starosnoj dobi polaznika, već i nivou znanja persijskog jezika koji imaju.
A kako su termini za održavanje nastave u okviru obuka često vikendom, odnosno u toku poslepodneva i večeri od ponedeljka do petka, to se od prijavljenih kandidata očekuje da su spremni da nastavu održavaju i u tim terminima.
Oni kandidati kojima je persijski jezik maternji, a ispunjavaju uslove u okviru ovog konkursa će biti u prednosti.
Prihvatamo samo prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju. A o rezultatima ovog konkursa ćemo samo one kandidate koji budu ušli u uži izbor obavestiti na za to predviđen način.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com