Posao – Profesor pakistanskog jezika

7784 pregleda0 prijava

Škola pakistanskog jezika pri Akademiji Oxford ima potrebu da proširi svoj tim, tako da raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Profesor pakistanskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Uz relevantan dokaz o visokom nivou znanja pakistanskog jezika, a prema smernicama koje navodi CEFR, od prijavljenih kandidata se očekuje i radno iskustvo, kao i odgovornost prilagodljivost, odnosno spremnost na rad u dane vikenda, to jest onda kada su zakazani termini obuka i kurseva. Ako i Vi smatrate da možete da odgovorite na naše zahteve, svoj CV i kopije svih pomenutih dokumenata možete da skenirate i pošaljete na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com. A imate mogućnost i da prijavljivanje na konkurs za radno mesto profesor pakistanskog jezika izvršite lično i to donošenjem zahtevanih dokumenata u onu poslovnicu Akademije Oxford koja vam je najbliža.

Uslovi za konkurisanje:

  • dokaz o visokom nivou znanja pakistanskog jezika prema CEFR pravilima
  • minimalno 12 meseci iskustva u kontinuitetu na obavljanju poslova profesora pakistanskog jezika i dokaz obrazovne institucije u kojoj je kandidat bio zaposlen
  • osnovna računarska pismenost
  • taktičnost, doslednost i prilagodljivost
  • organizovanost, strpljivost, komunikativnost
  • spremnost na rad u terminima kada se odvijaju kursevi i obuke

Dodatne napomene:

Polaznici škole pakistanskog jezika Akademije Oxford poseduju različite nivoe znanja, koji su u potpunosti usklađeni sa pravilima koje navodi CEFR, ali su i različitih životnih dobi, pa se od svih prijavljenih kandidata očekuje maksimalnu fleksibilnost, te spremnost da nastanu u okviru obuka i kurseva prilagode i nivou znanja i starosti polaznika.
Nastava u našoj školi pakistanskog jezika se neretko odvija u poslepodnevnim, to jest večernjim satima tokom radne nedelje, ali i u dane vikenda, pa se smatra da su prijavljeni kandidati spremni da ispoštuju termine, odnosno da mogu da rade i u ovo vreme.
Kandidati kojima je pakistanski jezik maternji, a izvrše prijavu na ovaj konkurs, te zadovoljavaju sve opšte zahteve će biti u prednosti nad ostalima.
Isključivo prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju će biti uzete u razmatranje i samo kandidati koji budu prošli prvi krug, te usli u uži izbor će o ishodu ovog konkursa biti obavešteni na propisan način.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com