Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/plugins/srlatin.php on line 122
Posao - Profesor norveškog jezika
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/plugins/srlatin.php:122) in /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-utilities.php on line 992

Posao – Profesor norveškog jezika

6028 pregleda0 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve one kandidate kojima je profesija vezana za norveški jezik da konkurišu na radno mesto

Profesor norveškog jezika

Broj izvršilaca: 4

Od kandidata se očekuje najpre diploma Filološkog fakulteta katedre za skandinavske jezike, ali i iskustvo u određenom trajanju, te maksimalna prilagodljivost potrebama polaznika kurseva i obuka. A ukoliko i Vi spadate u kandidate koji zadovoljavaju navedene uslove ovog konkursa, prijavu možete da pošaljete elektronskim putem, to jest na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da zahtevana dokumenta donesete lično u jednu od preko 20 poslovnica, koliko ih Akademija Oxford za sada ima u zemlji. Pored njih nekoliko u Beogradu, one se nalaze i u drugim gradovima Srbije, a između ostalih i u Nišu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu, Ćupriji, Kraljevu, Jagodini i drugim gradovima.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za skandinavske jezike (norveški jezik i književnost)
  • minimalno godinu dana iskustva na radnom mestu profesor norveškoh jezika i validan dokaz o tome
  • osnovno poznavanje rada na računaru, programi iz Microsoft Office paketa
  • sistematičnost, komunikativnost, strpljivost
  • odlično razvijene organizacione sposobnosti, fleksibilnost, taktičnost
  • maksimalno poštovanje termina za održavanje nastave

Dodatne napomene:

Od svih kandidata koji se prijave na konkurs za radno mesto profesor za norveški jezik se očekuje da su spremni da svoja predavanja maksimalno prilagode kako starosnoj dobi polaznika škole norveškog jezika koju organizuje Akademija Oxford, tako i njihovom nivou znanja koje varira od osnovnog do višeg naprednog, a prema pravilima CEFR – a. Takođe, svi kandidati koji konkurišu bi trebalo da su spremni da ispoštuju termine održavanja nastave, a koji podrazumevaju i rad vikendima, ali i u večernjim, te poslepodnevnim časovima svih ostalih radnih dana.
Ako je kandidatu norveški jezik maternji, te ispunjava sve navedene uslove u ovom konkursu, to će biti smatrano prednošću.
Razmotrićemo isključivo one prijave koje su kompletne, te uzeti u obzir biografije kandidata koji maksimalno ispunjavaju uslove ovog konkursa. A samo oni kandidati koji budu ušli u uži izbor će biti obavešteni o rezultatima konkursa za radno mesto profesor za norveški jezik.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com