Posao – Profesor nemačkog jezika

15092 pregleda3 prijava

Ukoliko želite da svoju karijeru nastavite u timu uspešnih i mladih stručnjaka za mnoge svetske jezike, a ispunjavate sve navedene uslove, onda ste Vi najbolji kandidat za radno mesto:

Profesor nemačkog jezika

Broj izvršilaca: 8

Pored diplome Filološkog fakulteta, smera za germanistiku, od kandidata se zahteva posvećenost poslu, te fleksibilnost i određeno radno iskustvo. Ako zadovoljavate opšte uslove koji su navedeni u ovom konkursu, prijavu možete da izvršete donošenjem potrebnih dokumenata u bilo koju poslovnicu Akademije Oxford ili da je pošaljte elektronskim putem. Naše poslovnice se nalaze na preko 20 lokacija u Srbiji, te sem u Beogradu, Nišu, Kkragujevcu i Novom Sadu, pronaći ćete ih i u Jagodini, Kraljevu, Čačku, ali i u Subotici i u mnogim drugim gradovima Srbije. Mejl adresa na koju možete da nam pošaljete prijavu je poslovi@akademijaoxford.com.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za germanistiku (nemački jezik i književnost)
  • minimum godinu dana iskustva u kontinuitetu na radnoj poziciji profesor nemačkog jezika i relevantan dokaz o tome
  • osnovno poznavanje rada na računaru (Microsoft Office)
  • odlično razvijene organizacione sposobnosti i veštine komunikacije
  • taktičnost, prilagodljivost, strpljivost
  • spremnost na rad vikendom i u poslepodnevnim, kao i večernjim satima u toku radne nedelje

Dodatne napomene:

Škola nemačkog jezika Akademije Oxford organizuje obuke i kurseve za polaznike svih generacija, kako one koji ovaj jezik uče od samog početka, tako i za one koji žele da usavrše svoja znanja, a nastava se odvija prema pravilima CEFR – a. Zato se od svih kandidata koji žele da pošalju prijavu za posao profesora nemačkog jezika očekuje maksimalna fleksibilnost kada je nastava u pitanju, te podrazumeva da su spremni da prilagode redovan nastavni plan polaznicima kurseva i njihovim potrebama, odnosno uzrastu i nivou znanja jezika koje poseduju.
Uz to, očekuje se i da je kandidat spreman da radi kako vikendom, tako i u večernjim, te poslepodnevnim časovima, odnosno da ispoštuje zakazane termine obuka.
Ako je prijavljeni kandidat i izvorni govornik nemačkog jezika, koji zadovoljava sve uslove ovog konkursa, to će se smatrati prednošću.
U razmatranje se uzimaju samo kompletne prijave, odnosno biografije onih kandidata koji maksimalno zadovoljavaju navedene uslove. Samo kandidati koji budu ušli u uži izbor će na propisan način biti obavešteni o rezultatima ovog konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com