Posao – Profesor latinskog jezika

9060 pregleda2 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve zainteresovane kandidate koji žele da postanu deo tima naše škole latinskog jezika da pošalju prijavu na konkurs za radno mesto:

Profesor latinskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Pored važećeg dokumenta kojim dokazujete visok nivo znanja latinskog jezika, podrazumeva se da ste posvećeni profesorskom poslu, te da težite da na najbolji mogući način znanja koja ste stekli prenesete polaznicima naše škole latinskog jezika. Ukoliko svoj posao obavljate maksimalno odgovorno i želite da postanete deo našeg dinamičnog i uspešnog tima, možete da nam svoj CV i zahtevanu dokumentaciju donesete lično u jednu od preko 20 naših poslovnica, koje se osim na nekoliko beogradskih opština, nalaze još i u Čačku, Kraljevu, Ćupriji i Kragujevcu, ali i Jagodini, Subotici, Nišu, Novom Saadu i ostalim gradovima širom naše zemlje. Takođe imate mogućnosti da prijavu pošaljete putem mejla poslovi@akademijaoxford.com

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • validan dokaz o visokom nivou znanja latinskog jezika
  • najmanje godinu dana kontinuiranog iskustva na radnom mestu profesor latinskog jezika i dokaz institucije u kojoj je posao obavljan
  • osnovna računarska pismenost
  • prilagodljivost, organizovanost i komunikativnost
  • strpljivost, taktičnosti, poštovanje zahteva polaznika
  • spremnost na rad u večernjim i poslepodnevnim satima tokom radne nedelje i na rad u dane vikenda

Napomene:

Akademija Oxford u okviru svoje škole latinskog jezika organizuje kurseve i obuke za sve zainteresovane polaznike, bez obzira koliko godina imaju, odnosno za sve one polaznike čiji nivo znanja odgovara jednom od šest postojećih nivoa, koliko ih je predviđeno prema pravilima CEFR – a. Upravo zato se od prijavljenih kandidata očekuje da su spremni da svoje časove prilagode, kako uzrastu polaznika kurseva, tako i njihovom nivou znanja.
Takođe, samim tim što se nastava vrlo često odvija u dane vikenda, ali i u poslepodnevnim ili večernjim satima tokom radne nedelje, to podrazumeva da će kandidati maksimalno ispoštovati ove termine.
A u slučaju da prijavljeni kandidat poseduje znanje nekog drugog stranog jezika i o tome ima relevantan dokaz, to će se uzeti u obzir kao prednost na ovom konkursu.
Kandidati koji budu prošli prvi krug konkursa za profesora latinskog jezika će biti obavešteni o njegovom ishodu na adekvatan način, a u obzir ćemo uzeti isključivo one prijave koje sadrže svu navedeno dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com