Posao – Profesor hebrejskog jezika

6607 pregleda0 prijava

Svi kandidati koji ispunjavaju navedene uslove konkursa, a imaju želju da se priključe timu Akademije Oxford su pozvani da izvrše prijavu za radno mesto

Profesor hebrejskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Pored važećeg dokaza o visokom nivou znanja hebrejskog jezika, od kandidata se očekuje da je spreman da na adekvatan način prenese svoja znanja svim zainteresovanim polaznicima kurseva i obuka u okviru škole hebrejskog jezika koju, za sve zainteresovane polaznike organizuje Akademija Oxford. Pa ako smatrate da možete da odgovorite na naše zahteve, prijavu nam možete poslati elektronskim putem, to jest na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili CV, uz kopije navedenih dokumenata možete da donesete lično i to u bilo koju od preko 20 poslovnica, koliko ih u ovom trenutku imamo u celoj zemlji.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • relevantan dokaz o visokom nivou znanja hebrejskog jezika
  • najmanje 12 meseci kontinuiranog iskustva na radnom mestu profesor hebrejskog jezika i važeći dokaz institucije u kojoj je posao obavljan
  • osnovno znanje rada na računaru (Microsoft Office programi)
  • organizovanost, strpljivost, komunikativnost i prilagodljivost
  • taktičnost i profesionalizam
  • spremnost na ispunjenje svojih obaveza, čak i u dane vikenda, ali i u poslepodnevnim i večernjim satima u toku nedelje

Dodatne napomene:

Od kandidata koji žele da izvrše prijavu na radno mesto profesor hebrejskog jezika se očekuje najpre da su spremni da svoja predavanja u najvećoj meri prilagode kako nivou znanja polaznika kurseva i obuka, tako i u njihovim godinama, jer su naši kursevi koncipirani tako da su namenjeni kako pripadnicima najmlađe generacije, tako i osnovcima, srednjoškolcima, ali i starijima, kao i onim polaznicima čiji nivo znanja odgovara bilo kom od šest postojećih nivoa, koliko ih navodi CEFR.
Samim tim što se nastava u našoj školi maksimalno prilagođava polaznicima, to se često događa da časovi budu održavani u poslepodnevnim ili večernjim časovima tokom radne nedelje, ali i u dane vikenda, pa se iz tog razloga od prijavljenih kandidata očekuje da su spremni da rade i u tim terminima.
Kandidati kojima je hebrejski jezik maternji, a ispunjavaju zahteve ovog konkursa će biti u prednosti.
Prihvatamo samo one ponude, to jest biografije onih kandidata koje su kompletne. O ishodu ovog konkursa ćemo obavestiti sve kandidate koji budu ušli u uži izbor i to na propisan način.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com