Posao – Profesor francuskog jezika

11301 pregleda17 prijava

Ukoliko želite da radite u dinamičnom timu vrhunske obrazovne institucije u našoj zemlji, pravi je trenutak da se priključite timu Akademije Oxford i prijavite se na konkurs za radno mesto

Profesor francuskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Uz to je potrebno da posedujete diplomu Filološkog fakulteta, na smeru za francuski jezik i književnost, te da ispunajvate uslov o predviđenom radnom iskustvu, kao i da ste spremni da se prilaogodite uslovima rada u našoj školi francuskog jezika. Osim mogućnosti da zahtevana dokumenta dostavite lično u bilo koju našu poslovnicu u zemlji, imate mogućnost i da ih pošaljete elektronskim putem i to na mejl poslovi@akademijaoxford.com

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer francuski jezik i književnost
  • najmanje godinu dana radnog iskustva na radnoj poziciji profesor francuskog jezika
  • osnovna znanja rada na računaru
  • strpljivost, prilagodljivost, savesnost
  • visoko razvijene komunikacijske veštine i organizacione sposobnosti
  • spremnost na rad vikendom i u poslepodnevnim, ali i u večernjim terminima

Dodatne napomene:

Nastava u okviru kurseva i obuka koje se organizuju u školi francuskog jezika Akademije Oxford je namenjena svim zainteresovanim polaznicima, bez obzira na njihovu starosnu dob i nivo znanja jezika koji poseduju, te se od kandidata koji žele da konkurišu na radno mesto profesor francuskog jezika očekuje da je raspoložen i spreman da predviđeni nastavni plan i program prilagodi zahtevima polaznika kursa.
Samim tim što se nastava u okviru obuka često organizuje u poslepodnevnim i večernjim časovima, odnosno vikendom, od kandidata se očekuje da maksimalno ispoštuje zakazane termine.
Kandidati koji su izvorni govornici francuskog jezika, a uz to i zadovoljavaju navedene uslove, će biti u prednosti.
Prihvataju se samo kompletne prijave. O rezultatima konkursa će na propisan način biti obavešteni svi oni kandidati koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com