Posao – Profesor engleskog jezika

9236 pregleda36 prijava

Ako ste odabrali da svoja znanja engleskog jezika prenosite svima koji žele da ih steknu, te imate odgovarajuću diplomu, pozivamo Vas da konkurišete za radno mesto:

Profesor engleskog jezika

Broj izvršilaca: 3

Ako ste završili studije anglistike na Filološkom fakultetu, te stekli diplomu na smeru engleski jezik i književnost, a do sada ste imali prilike da radite u struci, te želite da postanete deo mladog i dinamičnog tima Akademije Oxford, pošaljite svu potrebnu dokumentaciju elektronskim putem i to na mejl poslovi@akademijaoxford.com, a imate mogućnost i da prijavu na ovaj konkurs izvršite lično, te da svu potrebnu dokumenatciju donesete u bilo koju našu poslovnicu, kako onu u Novom Sadu, tako i bilo koju u Beogradu, ali i u Subotici, Jagodini, Kragujevcu, Čačku i mnogim drugim mestima širom Srbije.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer anglistika (engleski jezik i književnost)
  • radno iskustvo u trajanju od minimum godinu dana kontinuiranog rada u struci i relevantan dokaz o tome
  • osnovno poznavanje rada na računaru
  • odlična sposobnost organizacije
  • visoko razvijene komunikacijske veštine
  • spremnost na prilagođavanje i fleksibilno radno vreme
  • sposobnost za rad u timu, savesnost, predanost radu

Dodatne napomene:

Škola engleskog jezika Akademije Oxford je namenjena svim zainteresovanim kandidatima, bez obzira koji nivo znanja jezika i koliko godina imaju. Upravo iz tog razloga se od kandidata koji konkurišu za posao profesora engleskog jezika očekuje da su spremni da prilagode svoja predavanja potrebama polaznika. Takođe, od njih se očekuje da maksimalno poštuju termine održavanja obuka, čak i kada to podrazumeva rad vikendom i u poslepodnevnim, odnosno večernjim satima.
Ukoliko je engleski maternji jezik kandidatu, to će se uzeti kao prednost, ali jedino ako zadovoljava sve opšte uslove ovog konkursa.
U razmatranje ćemo uzeti samo one prijave koje su kompletne, te koje zadovoljavaju zahteve konkursa u najvećoj mogućoj meri, dok će se sve druge odbaciti kao neadekvatne. Kandidate koji budu ušli u uži izbor ćemo na propisan način obavestiti o rezultatima ovog konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com