Posao – Profesor danskog jezika

11537 pregleda1 prijava

Ako je podučavanje danskom jeziku Vaš životni poziv, te imate dovoljno iskustva u radu, pozivamo Vas da se prijavite na konkurs za radno mesto

Profesor danskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Prevodilački centar Akademije Oxford je vodeća institucija u našoj zemlji, koja u svom timu okuplja vodeće stručnjake za rad sa mnogim stranim jezicima. Ako i Vi želite da postanete deo tima uspešnih, a zadovoljavate uslove ovog konkursa, pošaljite svoj CV i ostalu zahtevanu dokumentaciju na mejl poslovi@akademijaoxford.com Imate mogućnost i da se za ovaj posao prijavite direktno u bilo kojoj od preko 20 naših poslovnica u Srbiji.

Zahtevi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer skandinavskih jezika (danski jezik i književnost)
  • radno iskustvo u poslovima predavanja danskog jezika u trajanju od minimum godinu dana i relevantan dokaz o tome
  • poznavanje rada na računaru
  • prilagodljivost, izražene veštine komunikacije
  • razvijene sposobnosti organizacije
  • odlično poznavanje danskog i srpskog jezika, strpljivost, savesnost
  • spremnost na fleksibilno radno vreme (rad vikendom i u večernjim, odnosno poslepodnevnim satima)

Dodatne napomene:

Kursevi i obuke u školi danskog jezika Akademije Oxford su namenjeni kandidatima koji poseduju različite nivoe znanja jezika ili su na samom početku učenja, ali i pripadnicima različite starosne dobi. Iz tog razloga se od kandidata koji konkurišu za radnu poziciju profesor danskog jezika očekuje da su spremni da svoja predavanja prilagođavaju potrebama polaznika obuka.
Takođe se očekuje da su spremni za obavljanje radnih zadataka i u poslepodnevnim i večernjim satima, kao i vikendom, kada je to potrebno.
Ukoliko je kandidatu danski jezik maternji, to će biti smatrano prednošću, a ako ispunjavaju i sve ostale uslove koji su navedeni u ovom konkursu.
U obzir dolaze samo ozbiljni kandidati koji zadovoljavaju gorepomenute uslove, a sve nekompletne prijave se neće uzimati u obzir. Isključivo oni prijavljeni koji su ušli u uži krug će biti blagovremeno obavešteni o rezultatima ovog konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com