Posao – Profesor češkog jezika

8022 pregleda0 prijava

Ako želite da radite u timu mladih profesionalaca specijalizovanih za brojne jezike, spremni ste da pružite vrhunsku uslugu, nudimo Vam posao na radnoj poziciji

Profesor češkog jezika

Broj izvršilaca: 2

Kandidati koji zadovoljavaju sve uslove koji su navedeni u ovom oglasu, mogu da pošalju svoj CV na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da prijavu izvrše u bilo kojoj poslovnici Akademije Oxford u Srbiji.

Opšti zahtevi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer češki jezik i književnost
  • radno iskustvo u trajanju od najmanje godinu dana na poziciji profesor češkog jezika
  • posedovanje osnovnih znanja rada na računaru
  • visoko razvijene veštine komunikacije
  • posedovanje sposobnosti dobre organizacije
  • strpljivost u radu sa polaznicima, prilagodljivost, savesnost
  • spremnost na rad u poslepodnevnim i večernjim satima, kao i na rad vikendom

Dodatne napomene:

Kako se nastava u školi češkog jezika Akademije Oxford održava za polaznike različite starosne dobi i nivoa znanja češkog jezika, to se od svih kandidata koji konkurišu na ovaj ogla očekuje maksimalna fleksibilnost, te umeće da svoja predavanja prilagode i mališanima, ali i zaposlenima, odnosno polaznicima čiji nivo znanja jezika je na osnovnom, ali i na naprednom nivou.
Pored toga od kandidata se očekuje i angažovanje u poslepodnevnim, odnosno večernjim satima, ali i u dane vikenda, uzevši u obzir da se obuke i kursevi u našoj školi češkog jezika organizuju upravo u tim terminima, te je potrebna saglasnost prijavljenih i za rad tom vremenu.
Svi kandidati koji su izvorni govornici češkog jezika su u prednosti, uz uslov da u potpunosti ispunjavaju ostale zahteve ovog konkursa.
O rezultatima konkursa ćemo obavestiti sve kandidate koji uđu u uži izbor, a sve nepotpune prijave se neće uzimati u obzir.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com