Posao – Profesor bugarskog jezika

8193 pregleda1 prijava

Sa ciljem da unapredimo svoje poslovanje, raspisujemo konkurs za sve kandidate koji su stekli zvanje:

Profesor bugarskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Prevodilački centar Akademije Oxford u svom timu okuplja samo vrhunske stručnjake, te one kandidate koji osim diplome Filološkog fakulteta, smera bugarski jezik i književnost imaju i dovoljno iskustva za obavljanje ovog posla. Ukoliko ste do sada radili ovaj posao, a spremni ste da radite u pozitivnom poslovnom okruženju, među mladim, ambicioznim ljudima koji su najbolji u svom poslu, pozivamo Vas da nam se priključite i izvršite prijavu na ovaj konkurs, te da kontaktirate našu najbližu poslovnicu ili nam svoj CV pošaljete putem mejla poslovi@akademijaoxford.com

Opšti zahtevi:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer bugarski jezik i književnost
  • radno iskustvo na poziciji profesor bugarskog jezika od najmanje 12 meseci
  • osnovna znanja rada na računaru
  • profesionalan pristup poslu, spremnost na kompromise
  • odlične veštine komuniakcije i organizacione sposobnosti
  • savesnost, fleksibilnost, poznavanje osnova psihologije
  • spremnost na rad u popodnevnim i večernjim satima

Dodatni zahtevi:

Kandidati koji žele da izvrše prijavu na radno mesto profesor bugarskog jezika treba da su posvećeni svom poslu, te da su spremni da na najbolji mogući način svoja predavanja prilagode učesnicima kursa, odnosno obuke u našoj školi bugarskog jezika.
Od njih se očekuje da su spremni da predavanja drže i u večernjim, odnosno popodnevnim časovima, uzevši u obzir da se nastava u našoj školi vrlo često održava u tim terminima. Takođe, od njih se očekuje da su sposobni da materiju koju predviđa nastavni plan i program prilagode starosnoj dobi polaznika kursa, ali i znanju bugarskog jezika koje polaznici obuke već poseduju.
Ukoliko je prijavljenim kandidatima bugarski jezik maternji, a istovremeno u potpunosti zadovoljavaju sve navedene opšte uslove ovog konkursa, to će biti tretirano kao prednost.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com