Posao – Profesor arapskog jezika

8947 pregleda5 prijava

Svi kandidati koji su stekli ovo zvanje, te poseduju relevantno iskustvo, a žele da rade u dinamičnom, pozitivnom i mladom timu, imaju priliku da konkurišu na radno mesto:

Profesor arapskog jezika

Broj izvršilaca: 1

Prevodilački centar Akademije Oxford na ovu radnu poziciju zapošljava one kandidate koji ispunjavaju dole pomenute zahteve, te koji su spremni da znanja arapskog jezika koja oni lično poseduju na najprimereniji i najbolji mogući način prenesu svim polaznicima obuka i kurseva, kako početnih, tako i naprednih, ali i specijalizovanih, koji se organizuju u okviru naše škole arapskog jezika.

Prijavu nam možete poslati na mejl poslovi@akademijaoxford.com,a ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, možete da kontaktirate poslovnicu Akademije Oxford koja vam je najbliža, kako biste saznali više detalja.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer arapski jezik i književnost
  • minimalno 12 meseci predavačkog posla u kontinuitetu
  • poznavanje osnova rada na računaru
  • izuzetno razvijene veštine komunikacije
  • organizovanost, sistematičnost, strpljivost, fleksibilnost
  • sposobnost lakog uspostavljanja kontakta sa polaznicima obuka
  • spremnost na rad vikendom, odnosno u poslepodnevnim i večernjim satima

Napomene:

Kako su polaznici obuka i kurseva u školi arapskog jezika pripadnici svih starosnih dobi, to se od kandidata koji konkuriše na ovaj oglas očekuje maksimalna prilagodljivost, te spremnost da podrazumevani nastavni plan uskladi i sa starosnom dobi polaznika, ali i sa znanjem jezika koje neki od nih već poseduju.

Ukoliko je kandidatu arapski jezik i maternji, to se smatra prednošću, kao i ako poseduje Rešenje o postavljenju sudskog tumača za arapski jezik.

Potrebno je da Vaša prijava bude kompletna, kao i da zadovoljavate sve pomenute uslove, kako bi bila uzeta u obzir. Samo oni prijavljeni koji budu ušli u uži krug će u propisanom roku dobiti obaveštenje o rezultatima konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com