Posao – Profesor albanskog jezika

8011 pregleda3 prijava

Zbog povećanog obima posla, Prevodilački centar Akademije Oxford raspisuje konkurs za radnu poziciju:

Profesor albanskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko posedujete diplomu Filološkog fakulteta, određenog smera, imate iskustva u obavljanju poslova profesora albanskog jezika, a želite da radite u mladom i dinamičnom okruženju, onda ste Vi pravi kandidat za ovaj posao. Prijavu u elektronskom formatu možete da pošaljete na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da kontaktirate našu najbližu poslovnicu kako biste se raspitali oko detalja konkursa.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer albanski jezik i književnost
  • iskustvo od najmanje 12 meseci na navedenoj radnoj poziciji
  • osnovna računarska pismenost
  • izražene komunikacijske veštine
  • odlične organizacione sposobnosti
  • strpljivost, elokventnost, savesnost, fleksibilnost
  • spremnost na fleksibilno radno vreme

Dodatne napomene:

Osim radnog iskustva u navedenom trajanju, od kandidata koji žele da izvrše prijavu na radno mesto profesor albanskog jezika se očekuje i da su maksimalno savesni i spremni da profesionalno pristupe poslu. Podrazumeva se da su u potpunosti spremni i da sva potrebna znanja albanskog jezika koja poseduju prenesu kandidatima u okviru različitih vrsta kurseva i obuka koje organizuje Akademija Oxford. Takođe se smatra da su spremni na fleksibilno radno vreme, uzevši u obzir da se nastava u našoj školi održava tokom celog dana, a ponekad i u večernjim časovima.
Kandidati kojima je albanski jezik maternji imaju prednost, ukoliko zadovoljavaju i sve ostale uslove navedene u opštim zahtevima ovog oglasa.
Samo kompletne ponude se uzimaju u razmatranje, a o rezultatima konkursa ćemo obavestiti samo one kandidate koji su ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com