Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/plugins/srlatin.php on line 122

WordPress database error: [Table './oxfordja_poslovi/wp_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SELECT MAX(attackLogTime) FROM wp_wfHits

Posao - Profesor ukrajinskog jezika
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/plugins/srlatin.php:122) in /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-utilities.php on line 992

Posao – Profesor ukrajinskog jezika

5859 pregleda2 prijava

Usled povećane tražnje za kursevima i obukama u okviru škole ukrajinskog jezika Akademije Oxford, raspisujemo konkurs za radnu poziciju

Profesor ukrajinskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Od kandidata se očekuje da osim posedovanja diplome Filološkog fakulteta (ukrajinski jezik i književnost), imaju i sasvim dovoljno iskustva, te da su spremni da svoja predavanja vrše profesionalno i kvalitetno, kao i da ih prilagođavaju zahtevima naših polaznika. Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene zahteve, imate mogućnost da nam prijavu donesete lično i to u jednu od preko 20 poslovnica, koliko ih ima Akademija Oxford u zemlji. Isto tako, nudimo Vam i mogućnost da izvršite prijavljivanje na konkurs za radno mesto profesor ukrajinskog jezika i slanjem navedenih dokumenata na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakuteta, ukrajinski jezik i književnost
  • radno iskustvo u trajanju od najmanje 12 meseci bez prekida i dokaz o tome
  • osnovno poznavanje rada na računaru (programi u okviru Microsoft Office paketa)
  • prilagodljivost, doslednost, sistematičnost
  • razvijene komunikacione veštine na ukrajinskom i srpskom jeziku
  • taktičnost, organizovanost, poštovanje zahteva polaznika
  • spremnost za rad u toku vikenda, ali i popodneva i večeri radnim danima

Napomene:

Akademija Oxford u okviru svoje škole ukrajinskog jezika organizuje kurseve i obuke kako za polaznike koji uče ovaj jezik od samog početka, tako i za one koji poseduju određeni nivo znanja ukrajinskog jezika, koji žele da podignu na viši nivo. Takođe, polaznici naše škole pripadaju različitim životnim dobima, pa se upravo zato od kandidata koji konkurišu na radno mesto profesor ukrajinskog jezika očekuje da su maksimalno spremni da prilagode nastavu i starosnoj dobi, ali i nivou znanja polaznika.
A kako se nastava vrlo često održava u poslepodnevnim, ali i večernjim satima radnim danima, odnosno u dane vikenda, to se očekuje da su kandidati spremni da ispoštuju i ove zahteve.
Svi kandidati koji izvrše prijavu na ovaj konkurs, te zadovoljavaju navedene uslove, a uz to su i izvorni govornici ukrajinskog jezika će biti u prednosti.
Samo one prijave koje su kompletne, te biografije kandidata koji u najvećoj mogućoj meri zadovoljavaju uslove konkursa će biti uzete u obzir. A o rezultatima konkura će biti obavešteni svi kandidati koji budu smatrani užim izborom.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com