Posao – Profesor portugalskog jezika

7181 pregleda1 prijava

Ukoliko i vi želite da postanete deo uspešnog tima Akademije Oxford, te posedujete sva navedena znanja i dokumenta, pozivamo Vas da izvršite prijavu na konkurs za radno mesto:

Profesor portugalskog jezika

Broj izvršilaca: 6

Pored posedovanja svih navedenih dokumenata, od kandidata se očekuje da imaju dovoljno iskustva u obavljanju ovog posla, kao i da su fleksibilni, te spremni da maksimalno prilagode svoja predavanja polaznicima kurseva i obuka u okviru škole španskog jezika pri koju organizuje Akademija Oxford. Ako zadovoljavate te zahteve, prijavu nam možete doneti lično u bilo koju našu poslovnicu, kako onu u Novom Sadu, Jagodini, Čačku i Nišu, tako i u Beogradu i to na nekoliko lokacija, zatim u Subotici, Ćupriji, Kraljevu, Kragujevcu i mnogim drugim gradovima. A pored toga imate mogućnost da nam prijavu pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, portugalski jezik i književnost
  • najmanje godinu dana neprekidnog rada na radnom mestu profesor portugalskog jezika i dokaz o tome
  • osnovna računarska pismenost, prvenstveno u okviru Microsoft Office paketa
  • fleksibilnost, sistematičnost, doslednost u radu
  • organizovanost, komunikativnost, timski duh
  • poštovanje termina za održavanje nastave

Dodatne napomene:

Akademija Oxford u svojoj školi portugalskog jezika organizuje obuke i kurseve kako za najmlađe polaznike, tako i za učenike osnovnih i srednjih škola, ali i za pripadnike starijih generacija, te za sve one polaznike čiji nivo poznavanja portugalskog jezika odgovara bilo kom od ukupno 6, koliko ih procenjuje CEFR. Upravo iz tog razloga se od prijavljenih kandidata očekuje da su spremni da izvrše određena prilagođavanja svojih predavanja, kako bi mogli nesmetano da ih prate polaznici svih životnih dobi, odnosno svih nivoa znanja portugalskog jezika.
Pored toga, kandidat bi trebalo da je u mogućnosti da ispoštuje termine održavanja nastave, što podrazumeva i rad vikendom, odnosno u toku poslepodneva ili večeri preko radne nedelje.
Svi prijavljeni kandidati kojima je portugalski jezik maternji, a koji istovremeno zadovoljavanju navedene uslove će biti u prednosti nad ostalima.
Samo one prijave koje su kompletne će biti uzete u razmatranje, a o rezultatima ovog konkursa ćemo na propisan način obavestiti isključivo one kandidate koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com