Posao – Profesor kineskog jezika

7903 pregleda5 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford traži stručnjake koji će da postanu deo tima škole kineskog jezika, te raspisuje konkurs za radnu poziciju

Profesor kineskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Od kandidata koji žele da konkurišu za radno mesto profesor kineskog jezika u Akademiji Oxford se uz posedovanje diplome Filološkog fakulteta, katedre za orijentalistiku, smera kineski jezik i književnost zahteva i relevantno radno iskustvo na istoimenom poslu, te maksimalna posvećenost polaznicima kurseva i obuka. Ukoliko i Vi zadovoljavate sve navedene uslove ovog konkursa, prijavu možete da pošaljete elektronskim putem, odnosno na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da izvršite lično dostavu zahtevanih dokumenata u jednu od naših poslovnica, koje možete pronaći na nekoliko beogradskih opština, odnosno u mnogobrojnim gradovima naše zemlje (Čačak, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Kraljevo, Jagodina, Ćuprija, Subotica i drugi).

Od kandidata se zahteva:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za orijentalistiku, kineski jezik i književnost
  • minimalno godinu dana radnog iskustva, bez prekida na radnom mestu profesor kineskog jezika i validan dokaz o obavljanju ovog posla
  • osnovna računarska pismenost
  • izuzetno razvijene sposobnosti i organizacije i komunikacije, kako na kineskom, tako i na srpskom jeziku
  • strpljivost, profesionalizam, taktičnost i prilagodljivost
  • spremnost za ispunjenje zakazanih termina za održavanje nastave

Dodatne napomene:

Od kandidata koji konkurišu na radno mesto profesor za kineski jezik se zahteva ispunjenje navedenih termina za održavanje nastave, što podrazumeva kako rad vikendima, tako i rad u poslepodnevnim, ali i večernjim satima u toku radne nedelje, jer se kursevi i obuke u okviru naše škole kineskog jezika upravo tada i održavaju. Pored toga, svi kandidati koji konkurišu na ovo radno mesto moraju biti spremni i da nastavu prilagode zahtevima polaznika, a u smislu najpre njihovih godina, jer su naši kursevi namenjeni polaznicima različitih životnih dobi, ali i njihovom nivou znanja kineskog jezika, uzevši u obzir da škola kineskog jezika Akademije Oxford organizuje obuku za polaznike sa svim nivoima znanja, a u skladu sa pravilima koja navodi CEFR.
Prijavljeni kandidati moraju ispuniti sve navedene zahteve, a ukoliko im je kineski jezik maternji, svakako će biti u prednosti nad ostalima.
Razmatraćemo samo one prijave koje su kompletne, što podrazumeva isključivo biografije onih kandidata koje maksimalno zadovoljavaju sve zahteve konkursa za profesora kineskog jezika. A o rezultatima ćemo obavestiti na propisan način sve one prijavljene kandidate koji prođu prvi krug odabira.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com