Posao – Profesor japanskog jezika

7252 pregleda1 prijava

Ako ste odabrali da Vaš životni poziv bude prenošenje znanja japanskog jezika koje ste stekli, onda ste baš Vi adekvatan kandidat za radno mesto:

Profesor japanskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Akademija Oxford i njena škola japanskog jezika je vodeća obrazovna institucija u zemlji u ovoj oblasti, pa se od kandidata koji žele da konkurišu na radnu poziciju profesor japanskog jezika na prvom mestu očekuje profesionalnost, a odmah zatim i spremnost da ispune zahteve polaznika kurseva i obuka. Ako i Vi spadate u kandidate koji ispunjavaju ove uslove, pozivamo Vas da nam prijavu pošaljete elektronskim putem, odnosno na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da zahtevana dokumenta lično donesete u jednu od naših poslovnica. A one se, osim na nekoliko lokacija u Beogradu, nalaze i u mnogim drugim gradovima Srbije, tako da ćete ih, pored ostalih, naći i u Jagodini, Nišu i Novom Sadu, ali i u Čačku, Ćupriji, Kragujevcu, Subotici, Kraljevu i drugim gradovima.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, japanski jezik i književnost
  • radno iskustvo na poziciji profesor japanskog jezika u neprekidnom trajanju od godinu dana i adekvatan dokaz o tome
  • poznavanje rada na računaru (Microsoft Office paket)
  • fleksibilnost, doslednost, taktičnost, strpljivost
  • odlično razvijene veštine komunikacije na srpskom i japanskom jeziku, kao i organizacione sposobnosti
  • spremnost za poštovanje termina zakazanih za nastavu u okviru različitih kurseva i obuka japanskog jezika

Dodatne napomene:

Razlog zbog koga se od kandidata zahteva da ispune očekivanja vezano za termine održavanja nastave, leži u činjenici da škola japanskog jezika pri Akademiji Oxford obično organizuje nastavu u dane vikenda, ali i tokom radne nedelje, a u večernjim i poslepodnevnim terminima.
Takođe, kandidati koji konkurišu na ovaj oglas bi trebalo da su spremni da maksimalno prilagode časove kako nivou znanja polaznika, koje može da varira od prvog do šestog nivoa prema pravilima koja nalaže CEFR, tako i njihovim godinama, jer su kursevi i obuke u našoj školi namenjeni pripadnicima svih starosnih dobi.
Svi oni kandidati koji izvrše prijavu na ovaj konkurs, a uz to su i izvorni govornici japanskog jezika, te primarno zadovoljavaju sve navedene zahteve će, biti u prednosti.
Isključivo one prijave koje su kompletne ćemo uzeti u razmatranje, a samo one kandidate koji budu ušli u uži izbor ćemo na propisan način obavestiti o rezultatima konkursa za profesora japanskog jezika.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com