Posao – Profesor holandskog jezika

7564 pregleda1 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford za svoju školu holandskog jezika raspisuje konkurs na radnoj poziciji:

PROFESOR HOLANDSKOG JEZIKA

Broj izvršilaca: 2

Pored posedovanja validnih dokumenata kojima se dokazuje nivo znanja holandskog jezika, od kandidata koji žele da konkurišu na radno mesto profesor holandskog jezika se na prvom mestu očekuje radno iskustvo u predviđenom trajanju, ali i prilagodljivost i posvećenost ovom poslu. Svi kandidati koji smatraju da mogu da ispune naša očekivanja imaju mogućnost da dostave prijavu lično u bilo koju našu poslovnicu, kao i da prijavu pošalju elektronskim putem odnosno na mejl poslovi@akademijaoxford.com. Naše poslovnice se, osim na nekoliko opština u Beogradu, nalaze još i u Subotici, Čačku, Novom Sadu i Kraljevu, te u Nišu, Ćupriji, Jagodini, Kragujevcu i drugim gradovima u Srbiji.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za nederlandistiku (holandski jezik i književnost)
  • najmanje godinu dana kontinuiranog iskustva na radnoj poziciji profesor holandskog jezika i odgovarajući dokaz o tome
  • osnovna računarska pismenost, a prvenstveno rad u programima iz paketa Microsoft Office
  • razvijene sposobnosti organizacije, posvećenost poslu, prilagodljivost
  • doslednost u radu, taktičnost, odlične komunikacijske veštine na holandskom i srpskom jeziku
  • spremnost na rad vikendom i tokom radne nedelje u poslepodnevnim i večernjim časovima

Dodatne napomene:

Akademija Oxford nastavu u okviru svoje škole holandskog jezika organizuje za sve zainteresovane kandidate, bez obzira kojoj starosnoj grupi pripadaju, te nevezano za to koji nivo znanja holandskog jezika poseduju. Iz tog razloga se od prijavljenih kandidata očekuje da budu maksimalno fleksibilni, uzevši u obzir da nivo znanja polaznika podrazumeva jedan od 6 nivoa prema zvaničnim pravilima CEFR – a, a organizujemo kako dečije, tako i kurseve za osnovce i srednjoškolce, ali i nastavu za pripadnike starijih generacija.
Treba pomenuti i zahtev koji se odnosi na termine održavanja nastave, jer oni podrazumevaju rad u poslepodnevnim i večernjim časovima tokom radnih dana, ali i neretko i u dane vikenda, pa se podrazumeva da prijavljeni kandidati prihvataju ove uslove, te da će maksimalno ispoštovati sve termine održavanja kurseva i obuka u našoj školi.
Izvorni govornici holandskog jezika koji ispunjavaju navedene zahteve ovog konkursa će svakako biti u prednosti nad ostalima.
Isključivo prijave koje su kompletne, to jest biografije onih kandidata koji u najvećoj mogućoj meri ispunjavaju navedene uslove će biti uzete u obzir, a kandidati koji budu ušli u uži izbor će na primeren način biti informisani o rezultatima konkursa za radno mesto profesor holandskog jezika.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com