Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/plugins/srlatin.php on line 122

WordPress database error: [Table './oxfordja_poslovi/wp_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SELECT MAX(attackLogTime) FROM wp_wfHits

Posao - Profesor grčkog jezika
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/plugins/srlatin.php:122) in /home/oxfordja/public_html/poslovi/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-utilities.php on line 992

Posao – Profesor grčkog jezika

6689 pregleda4 prijava

Usled povećanog obima posla u okviru škole grčkog jezika Prevodilačkog centra Akademije Oxford raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Profesor grčkog jezika

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko zadovoljavate sve uslove koji su navedeni u opštim odredbama ovog oglasa, te posedujete diplomu katedre za neohelenske studije pri Filološkom fakultetu, odnono zvanje profesor grčkog jezika i književnosti, a želite da postanete deo tima uspešnih profesora jezika, pozivamo Vas da pošaljete sva potrebna dokumenta na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com. A ako vam tako više odgovara, prijavu na možete dostaviti i lično i to u bilo koju od preko 20 poslovnica Akademije Oxford koje se osim u Beogradu i Novom Sadu, odnosno Nišu i Kragujevcu, nalaze još i u Subotici, Jagodini, Čačku i Kraljevu, ali i u mnogim drugim gradovima naše zemlje.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za neohelenistiku (grčki jezik i književnost)
  • minimalno 12 meseci iskustva u kontinuitetu na radnom mestu profesor grčkog jezika i validan dokaz o tome
  • osnovno poznavanje rada na računaru u paketu Microsoft Office
  • visok stepen komunikacionih veština
  • razvijene organizacione sposobnost
  • izražene organizacione sposobnosti
  • spremnost na prilagođavanje, taktičnost, strpljivost
  • spremnost za rad u poslepodnevnim i večernjim satima u toku radne nedelje, kao i vikendom

Dodatne napomene:

Svi kandidati koji žele da konkurišu na radno mesto profesor grčkog jezika moraju da znaju da škola grčkog jezika Akademije Oxford ima obuke i kurseve namenjene polaznicima svih starosnih dobi, odnosno bilo kog od šest postojećih nivoa prema pravilima CEFR – a. Upravo iz tog razloga se od kandidata očekuje da su na prvom mestu fleksibilni, te spremni da predavanja prilagode nivou znanja, ali i starosnoj dobi polaznika kurseva. Takođe, očekuje se i da kandidat bude spreman da drži časove onda kada to predviđa naš plan i program, što se neretko događa da bude u dane vikenda ili u poslepodnevnim, ali i u večernjim časovima.
Svi kandidati kojima je grčki jezik maternji, a zadovoljavaju navedene uslove, će biti u prednosti prilikom konkurisanja.
Isključivo one prijave koje su kompletne će biti uzimane u obzir, a o rezultatima konkursa za profesora grčkog jezika će biti informisani samo kandidati koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com