Posao – Profesor finskog jezika

6972 pregleda0 prijava

Ako ste za svoj životni poziv odabrali da stečena znanja finskog jezika prenosite drugima, onda je baš za vas namenjen konkurs za radnu poziciju

Profesor finskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Svi kandidati koji zadovoljavaju uslove konkursa, te žele da postanu deo tima uspešnih profesora stranih jezika, mogu da svoju prijavu pošalju putem mejla poslovi@akademijaoxford.com ili da nam potrebna dokumenta dostave lično, što mogu učiniti u bilo kojoj poslovnici Akademije Oxford. A one se, osim u Nišu, Novom Sadu, Beogradu i Subotici, nalaze i u Ćupriji, Jagodini, Čačku, Kragujevcu i Kraljevu, ali i u još mnogo drugih gradova u Srbiji.

Uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za skandinavske jezike (finski jezik i književnost)
  • rad na poziciji profesor finskog jezika u trajanju od najmanje 12 meseci i važeći dokaz o tome
  • osnovna računarska pismenost (Microsoft Office paket)
  • razvijene komunikacijske veštine
  • odlična organiovanost, prilagdljivost, strpljivost, taktičnost
  • spremnost na rad u poslepodnevnim i večernjim časovima tokom radne nedelje, kao i u dane vikenda

Dodatne napomene:

Od kandidata koji izvrše prijavu na konkurs za profesora finskog jezika u okviru Akademije Oxford se očekuje maksimalna prilagodljivost, uzevši u obzir da se obuke i kursevi u našoj školi finskog jezika održavaju za polaznike različitih starosnih dobi, kao i za polaznike čiji nivo znanja odgovara bilo kome od 6 nivoa prema pravilima CEFR – a, pa se zato od kandidata očekuje da su spremni da se prilagode kako nivou znanja polaznika, tako i njihovim godinama. A kako se nastava vrlo često odvija u večernjim ili poslepodnevnim časovima, te u dane vikenda, to podrazumeva da su prijavljeni kandidati spremni da izvrše svoje dužnosti i u ovo vreme.
Oni kandidati kojima je finski jezik maternji će biti u prednosti prilikom konkurisanja, uz uslov da zadovoljavaju i sve što je navedeno u ovom oglasu.
Samo prijave koje sadrže svu potrebnu dokumentaciju, odnosno biografije koje u najvećoj mogućoj meri zadovoljavaju uslove konkursa će biti uzete u obzir. Rezultati ovog konkursa se saopštavaju samo onim kandidatima koji uđu u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com