Posao – Inženjer građevine

8392 pregleda0 prijava

Kandidati koji su odabrali Građevinski fakultet, te stekli odgovarajuću diplomu, a želja im je da se oprobaju u poslovima predavanja i ispitivanja u okviru obuka i kurseva iz građevinske struke, mogu da konkurišu na radno mesto:

Inženjer građevine

Broj izvršilaca: 1

Akademija Oxford, kao vodeća obrazovna institucija u zemlji ima potrebu za proširenjem svog tima, odnosno za angažovanjem inženjera građevine, koji treba da organizuje predavanja i ispitivanja u okviru kurseva i obuka iz građevinske struke. Ukoliko ispunjavate sve navedene uslove konkursa, spremni ste da se ovom poslu posvetite, a vodite računa o zahtevima klijenata i odgovorni ste, onda ste upravo Vi najbolji kandidat za ovo radno mesto. Prijavu možete da pošaljete putem mejla poslovi@akademijaoxford.com a imate mogućnost i da pomenuta dokumenata uz svoj CV donesete lično i to u bilo koju našu poslovnicu. A kako Akademija Oxford osim na nekoliko lokacija u Beogradu, svoje poslovnice ima i u mnogim gradovima širom naše zemlje (Čačak, Novi Sad, Kraljevo, Niš, Kragujevac, Subotica, Ćuprija, Jagodina i ostali), to neće predstavljati nikakav problem da nam dostavite navedenu dokumentaciju.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Građevinskog fakulteta (VI ili VII stepen stručne spreme)
  • iskustvo na poslovima predavanja u okviru obuka iz građevinske struke u trajanju od minimalno 12 meseci i relevantan dokaz institucije u kojoj su obuke organizovane
  • odlično poznavanje rada na računaru
  • poznavanje barem jednog stranog jezika (engleski je prednost)
  • organizovanost, kolegijalnost i doslednost
  • prilagodljivost, pedantnost, odgovoran odnos prema radu
  • spremnost na organizovanje predavanja, odnosno ispitivanja u zakazanim terminima

Napomene:

Svaki kandidat koji izvrši prijavu na radnu poziciju inženjer građevine bi trebalo da je potpuno spreman da predavanja, ali i ispitivanja u okviru kurseva i obuka koje organizuje Akademija Oxford u oblasti građevinarstva, održava u poslepodnevnim i večernjim časovima u toku nedelje, to jest u dane vikenda, jer su to najčešći termini obuka.
A osim odličnog znanja rada na računaru, očekuje se da prijavljeni kandidat poseduje visok nivo znanja rada u programima poput AutoCAD ili Corel Draw.
Onaj kandidat koji osim poznavanja engleskog jezika poseduje i relevantan dokaz o poznavanju nekog drugog stranog jezika, na višem nivou svakako će biti u prednosti.
Od prijavljenih kandidata se očekuje da su u potpunosti upoznati sa svojom strukom, te da mogu da vrše predavanja, ali i ispitivanja kada je to potrebno u okviru kurseva za sticanje zvanja građevinske struke (zidar, izolater, dimničar, asfalter, kamenorezac, podopolagač, monter suve gradnje, moler, montažer, putar, keramičar, klesar i ostalih zanimanja koje stiču polaznici kurseva i obuka u oblasti građevinarstva). Smatra se i da prijavljeni kandidat može da organizuje ispitivanja, ali i predavanja za kurseve kojima se stiče zvanje rukovalac krana i dizalice, odnosno građevinskih mašina, te za kurseve visinskog radnika, odnosno operatera na mašinama za malterisanje i mnogih drugih obuka koje organizujemo za sve zainteresovane polaznike.
Ukoliko kandidat koji izvrši prijavu na radno mesto inženjer građevinarstva poseduje dokaz, odnosno sertifikat o nekom od međunarodno priznatih standarda, to ćemo biti smatrano prednošću prilikom konkurisanja.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com