Posao – Inženjer saobaćaja

10251 pregleda6 prijava

Za poslove predavača i ispitivača u vezi sa oblašću saobraćaja u okviru Akademije Oxford se raspisuje konkurs za radno mesto

Inženjer saobaćaja

Broj izvršilaca: 1

Kandidati koji poseduju validnu diplomu, odnosno završen Saobraćajni fakultet, a spremni su da stečena znanja prenesu polaznicima kurseva i obuka u Akademiji Oxford, profesionalno pristupaju poslu, te nastoje da ispune zahteve polaznika u najvećoj mogućoj meri, svoj CV uz kopiju navedenih dokumenata mogu da nam dostave na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da izvrše ličnu dostavu prijave na adresu bilo koje naše poslovnice u srbiji. Na teritoriji Beograda se one nalaze na nekoliko lokacija, a ima ih i u Čačku, Jagodini, Kraljevu, Subotici i Kragujevcu, ali i Nišu, Ćupriji, Novom Sadu i ostalim mestima u zemlji.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • diploma Saobraćajnog fakulteta
  • radno iskustvo u poslovima predavanja i ispitivanja u oblasti saobraćaja u trajanju od minimum godinu dana i dokaz institucije u kojoj je posao obavljan
  • poznavanje rada na računaru
  • profesionalan odnos prema radu i organizovanost
  • timski rad i komunikativnost
  • spremnost za rad tokom popodnevnih i večernjih sati od ponedeljka do petka, odnosno u dane vikenda

Dodatne napomene:

Kako Akademija Oxford u svom programu ima i kurseve i obuke namenjene polaznicima koji žele da steknu diplomu u oblasti saobraćaja, odnosno unutrašnjeg transporta to se od svih prijavljenih kandidata očekuje da uz zadovoljenje osnovnih uslova konkursa, mogu da vrše i predavanja i ispitivanja, te da maksimalno poštuju zahteve polaznika kurseva.
Podrazumeva se da su prijavljeni kandidati visoko kvalifikovani za poslove predavanja i ispitivanja na kursevima za rukovaoca kontejnera i šinskih vozila, ali i za rukovaoca mašina u duvanskoj, odnosno u prehrambenoj industriji, te za rukovaoca utovarivača. Zatim, kandidati treba da su spremni da izvrše predavanja u oblasti obuka i kurseva za vozače viljuškara i kareta, odnosno za deklaranta.
Kako se nastava u okviru naših kurseva organizuje u poslepodnevnim i večernjim časovima tokom radne nedelje, odnosno u dane vikenda kada je to potrebno, podrazumeva se da su svi kandidati koji izvrše prijavu na radno mesto inženjer saobraćaja spremni da rade i u ovim terminima.
Svi oni kandidati koji imaju dokaz o posedovanju sertifikata za neki od međunarodnih standarda iz oblasti saobraćaja će biti u prednosti prilikom konkurisanja, kao i oni kandidati koji imaju viši nivo znanja nekog stranog jezika, a naročito engleskog.
Sve nekompletne prijave nećemo uzimati u razmatranje. One kandidate koji budu ušli u uži krug ćemo u ishodu ovog konkursa obavestiti u predviđenom roku.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com