Posao – Inženjer mašinstva

8828 pregleda4 prijava

Ukoliko posedujete sve navedene kvalifikacije, a imate želju da postanete deo tima uspešnih predavača i ispitivača Akademije Oxford, pozivamo vas da izvršite prijavu na konkurs za radnu poziciju:

Inženjer mašinstva

Broj izvršilaca: 1

Od kandidata koji su zainteresovani za rad na poziciji inženjera mašinstva se očekuje da osim navedenih kvalifikacija imaju i određeni nivo iskustva u poslovima predavanja, odnosno ispitivanja na kursevima i obukama iz oblasti mašinstva. Ako smatrate da zadovoljavate sve navedene zahteve ovog oglasa, pozivamo Vas da prijavu donesete lično u jednu od naših poslovnica. Takođe, imate mogućnost i da svoj CV i od kopije svih navedenih dokumenata pošaljete elektronskim putem, odnosno skenirane na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Mašinskog fakulteta
  • radno iskustvo u poslovima predavanja na kursevima i obukama iz oblasti mašinastva u trajanju od minimalno godinu dana i validan dokaz institucije u kojoj je kandidat bio radno angažovan
  • poznavanje rada na računaru
  • spremnost na rad u dane vikenda odnosno tokom popodneva i večeri od ponedeljka do petka
  • profesionalan odnos prema radu, prilagodljivost, kolegijalnost
  • visoko razvijene komunikacione i organizacione sposobnosti

Dodatne napomene:

Kako se kursevi i obuke iz oblasti mašinstva u okviru koje organizuje Akademija Oxford vrlo često obavljaju u dane vikenda, ali i tokom popodneva i večeri za vreme radne nedelje, to se od svih prijavljenih kandidata očekuje da su maksimalno spremni da ispoštuju termine, odnosno da mogu da predavanja ili ispitivanja vrše i u ovo vreme.
Svi oni kandidati koji uz navedene zahteve imaju i visok nivo znanja u AutoCAD – u, odnosno poznaju neki strani jezik, a poseduju i relevantan dokaz o tome će svakako biti u prednosti prilikom konkurisanja za radno mesto inženjer mašinstva.
Takođe, ako prijavljeni kandidati poseduju licencu za obavljanje poslova iz domena mašinstva, to će im biti uzeto kao prednost.
Podrazumeva se da su kandidati spremni da vrše i predavanja u okviru obuka i kurseva, kao i ispitivanja za sticanje zvanja bravar, građevinski bravar, metalostrugar, ali i zvanja zavarivača varioc, odnosno metalorezač, vodoinstalater, mašin bravar i gasni rezač, te elektro zavarivač, kovač, mehaničar građevinske mehanizacije.
Isto tako u posebnoj prednosti su i oni kandidati koji imaju sertifikat za ispitivanje u oblasti zavarivanja, uzevši u obzir da Akademija Oxford organizuje kurseve za sve tipove zavarivanja, kako elektrolučno sa obloženom elektrodom, odnosno plazmom i podvodno zavarivanje, tako i obuku za aluminotermijsko zavarivanje, te MIG, MAG, WIG i TIG zavarivanje, ali i kurseve za mnoge druge vrste zavarivanja.
Pored toga, kandidati koji izvrše prijavu za konkurs na radno mesto inženjer mašinstva bi trebalo da su osposobljeni da vrše predavanja i ispitivanja na kursevima za rukovaoce poljoprivrednih mašina i građevinske mehanizacije, odnosno grafičkih mašina, te hidraulike i pneumatike, ali i na obukama za limare, CNC operatere, kao i za rukovaoce za održavanje kompresora i uopšteno za sve one kurseve i obuke koje organizujemo, a koji vezani su za mašinsku struku.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com