Posao – Inženjer informatike

10390 pregleda3 prijava

Kao vodeća obrazovna institucija u zemlji, Akademija Oxford ima potrebu za angažovanjem stručnjaka za poslove ispitivanja i predavanja na kursevima informatike, tako da raspisuje konkurs za radno mesto:

Inženjer informatike

Broj izvršilaca: 1

Kandidati koji poseduju visok nivo znanja iz oblasti računarstva i informatike, validnu diplomu jednog od navedenih fakulteta, a spremni su da svoja znanja podele sa polaznicima obuka i kurseva u školi računara Akademije Oxford, fleksibilni su i komunikativni, a trude se da ispoštuju zahteve polaznika obuka, mogu da nam svoj CV uz kopije navedenih dokumenata dostave na adresu bilo koje poslovnice. A pored toga, zainteresovani kandidati mogu da na konkurs za radno mesto inženjer informatike izvrše prijavu i elektronskim putem, te da je pošalju na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Elektrotehničkog ili Prirodno – matematičkog fakulteta
  • radno iskustvo na poslovima predavanja, odnosno ispitivanja u okviru kurseva informatike i dokaz institucije u kojoj su poslovi obavljani
  • posedovanje izuzetno visokih nivoa znanja rada na računaru u svim oblastima
  • spremnost na rad u dane vikenda, ali i u popodnevnim, odnosno večernjim satima tokom radne nedelje
  • odgovoran odnos prema poslu i kolegijalnost
  • komunikativnost i organizacione sposobnosti na visokom nivou

Dodatne napomene:

Svi kandidati koji uz aktivno znanje engleskog jezika poseduju i važeći dokaz o višim nivoima znanja ma kog drugog stranog jezika će biti u prednosti. Isto tako i oni kandidati koji poseduju zvanične sertifikate međunarodno priznatih standarda za oblast informatike, kao i kandidati koji imaju relevantne dokaze o specifičnim tečajevima i obukama u oblasti računarstva će takođe biti u prednosti.
Podrazumeva se da kandidat koji izvrši prijavu na konkurs za radno mesto inženjer informatike u Akademiji Oxford ima sva potrebna znanja iz ove oblasti, te da može da vrši obuku i za osnovne kurseve i obuke, poput onih koje se odnose na rad u Microsoft Office programima, te da je osposobljen da vrši predavanja, ali i ispitivanja u okviru kurseva iz oblasti web dizajna i web programiranja, ali i grafičkog dizajna, te AutoDesk obuka.
Od kandidata se očekuje i spremnost na prenošenje znanja polaznicima obuka iz oblasti SEO, odnosno polaznicima koji stiču znanja u oblasti rada na Unix, Linux i Solaris operativnim sistemima. Zainteresovani kandidati bi trebalo da su osposobljeni i za obučavanje polaznika, te njihovo ispitivanje na kursevima za etičkog hakera, odnosno IT analitičara, kao i Booking administratora, ali i specijalistu virtuelne bezbednosti i ostalih obuka i kursevra koje organizuje škola računara Akademije Oxford.
A pored svega navedenog, očekuje se da je kandidat spreman da ispoštuje termine za održavanje kurseva u našoj školi, šta podrazumeva vrlo često i rad vikendom, odnosno u poslepodnevnim i večernjim časovima tokom radne nedelje.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com