Magacin, skladištenje

Kako sve više trgovinskih lanaca dolazi u našu zemlju, tako se i povećava potreba za radnicima u oblasti skladištenja. Zato i ne čudi podatak da se kategorija magacin i skladištenje na sajtu poslovi Akademije Oxford neprekidno dopunjuje novim oglasima, koji su uglavnom vezani za teritoriju naše zemlje, mada se može naići i na oglase za radne pozicije u ovoj oblasti koje bi trebalo da se obavljaju i mnogim drugim zemljama u okurženju, ali i na teritoriji Evrope.

Za većinu oglasa iz ove oblasti se od kandidata ne traži nijedna određena diploma, odnosno u većini slučajeva se od kandidata zahteva posedovanje III ili IV stepena stručne spreme, a u zavisnosti od kompanije, može čak da bude zahtevan i samo II stepen stručne spreme. Međutim, ono što je od ključne važnosti kada su u pitanju oglasi u okviru kategorije magacin i skladištenje na sajtu poslovi Akademije Oxford jeste iskustvo na poslovima koje potencijalni kandidati treba da obavljaju.

A uzevši u obzir da radne pozicije u ovoj oblasti, osim uobičajene koja se odnosi na magacionera, odnosno pomoćnika magacionera ili šefa magacina, podrazumevaju i niz specifičnih poslova, to i zahtevi u oglasima apsolutno zavise od vrste posla, odnosno radnih zadataka koje zaposleni treba da obavi. A pod specifičnim radnim pozicijama mislimo najpre na posao magacionera – deklaranta, magacionera – viljuškaristu, ali i magacionera – vozača, te trgvca u prodaji određene vrste materijala (a najčešće građevinskog) – magacionera. Samim tim što je reč o specifičnim poslovima u oblasti magacin i skladištenje na sajtu poslovi Akademije Oxford, to su i zahtevi primereni njima. Pa se tako, recimo od magacionera – viljuškariste, zahteva uz srednju stručnu spremu i iskustvo u upravljanju viljuškarom, ali i posedovanje sertifikata za upravljanje njime, dok se za posao magacionera – vozača svakako zahteva da potencijalni kandidati poseduju i vozačku dozvolu.

Upravo zato što se zahtevi mogu bitno razlikovati u zavisnosti od specifičnog područja poslovanja magacionera, preporuka je da svi zainteresovani kandidati pažljivo iščitaju oglase u kategoriji magacin i skladištenje koje će pronaći na sajtu poslovi Akademije Oxford, te da pošalju svoje molbe isključivo na one za koje su sigurni da zadovoljavaju sve zadate kriterijume. Na taj način će u velikoj meri poštedeti sebe razočarenja, ali i gubljenja vremena, jer većina poslodavaca jasno naglašava da se u obzir uzimaju samo one prijave koje zadovoljavaju zadate uslove.

Takođe, ne bi trebalo da vas iznenadi ni ako u oglasima u ovoj oblasti naiđete na one u kojima je naveden samo datum, odnosno vreme i adresa na kojoj će biti održan razgovor sa svim zainteresovanim kandidatima. U takvim situacijama je vrlo važno da ponesete svu potrebnu dokumentaciju, te da se pojavite na vreme na mestu gde je razgovor zakazan. A ta dokumentacija se uglavnom svodi na odštampan CV, odnosno kopiju sertifikata za upravljanje viljuškarom ili vozačke dozvole, to jest svih onih dokumenata koje poslodavac zahteva za obavljanje tog posla.

Svi oni kandidati koji su u potrazi za poslom iz oblasti magacin i skladištenje koje lako mogu pronaći na sajtu poslovi Akademije Oxford mogu i da izvrše prijavu na mejling listu, za šta je dovoljno samo par klikova, te da im svi aktuelni konkrusi iz ove kategorije stižu i elektronskim putem ,odnosno na mejl. Naravno, u svakom trenutku mogu i da ažuriraju prijavu, te da promene kategoriju poslova za koje su zainteresovani.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com