Posao – Sudski tumač za slovenački jezik

8473 pregleda0 prijava

Svi kandidati koji zadovoljavaju navedene uslove, a žele da se priključe timu Prevodilačkog centra Akademije Oxford su pozvani da izvrše prijavu na konkurs za radno mesto:

Sudski tumač za slovenački jezik

Broj izvršilaca: 2

Osim dokaza o visokom nivou znanja slovenačkog jezika, podrazumeva se da kandidati koji konkurišu za radnu poziciju sudski tumač za slovenački jezik imaju i relevantan dokaz o tome da im je dozvoljena overa dokumenata na ovom jeziku, a od njih se zahteva određeno radno iskustvo, te profesionalan odnos prema radu. Oni kandidati koji smatraju da mogu da odgovore na ove zahteve, treba da svoj CV i ostala potrebna dokumenta pošalju na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da ih dostave lično u jednom od poslovnica Akademije Oxford i to u bilo kom gradu u Srbiji.

Opšti uslovi konkursa:

  • validan dokaz o visokom nivou poznavanja slovenačkog jezika
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za slovenački jezik
  • radno iskustvo na poslovima overavanja svih vrsta dokumenata na slovenačkom jeziku u trajanju od najmanje 12 meseci
  • odlično poznavanje odredbi zakona koje su u vezi sa oblašću overe dokumenata
  • osnovna računarska pismenost
  • profesionalan odnos prema radu, komunikativnost, kolegijalnost
  • organizovanost, poštovanje zadatih rokova
  • spremnost za rad pod pritiskom, a naročito u kratkim rokovima
  • ako se to zahteva, izlazak na teren

Dodatne napomene:

Svi kandidati koji izvrše prijavu na konkurs za radnu poziciju sudski tumač za slovenački jezik, moraju poštovati politiku zaštite podataka, to jest ponašati se u skladu sa zakletvom koju su položili na početku svoje karijere.
A od prijavljenih kandidata se očekuje i da su savladali način obrade apsolutno svih vrsta dokumenata, kako lične karte, vozačke dozvole, uverenja o državljanstvu, pasoša i drugih ličnih dokumenata, tako i poslovne, građevinske, tenderske, medicinske i tehničke dokumentacije, odnosno pravnih akata, ali i svih vrsta izjava, potvrda, saglasnosti i uverenja, te onih dokumenata koja su u vezi sa obrazovanjem ili naukom.
Ako prijavljeni kandidat ispunjava sve navedene zahteve, a uz to ima i validan dokaz da mu je dozvoljeno da overava dokumenta i na nekom drugom stranom jeziku, to će mu biti uzeto kao prednost.
Samo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju će biti uzete u razmatranje. A isključivo kandidati koji budu prošli u drugi krug će o ishodu ovog konkursa biti obavešteni.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com