Posao – Sudski tumač za rumunski jezik

7730 pregleda1 prijava

Svako ko poseduje potrebna dokumenta, a želi da svoju karijeru nastavi u dinamičnom timu Akademije Oxford je pozvan da izvrši prijavu na konkurs za radno mesto

Sudski tumač za rumunski jezik

Broj izvršilaca: 2

Da biste mogli da pošaljete prijavu na konkurs za radno mesto sudski tumač za rumunski jezik, osim svih navedenih dokumenata, zahteva se i apsolutno poznavanje načina overe različitih dokumenata, te profesionalnost. A ako zadovoljavate pomenute uslove, prijavu možete dostaviti na mejl akademijakonkursi@yahoo.com ili navedena dokumenta doneti lično u jednu od preko 20 poslovnica, koliko ih u ovom trenutku Akademija Oxford ima i nalaze na lako dostupnim lokacijama u gotovo svim gradovima.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za romanistiku, smer rumunski jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za rumunski jezik
  • minimalno godinu dana iskustva na poslovima overavanja svih vrsta dokumenata na rumunskom jeziku
  • poznavanje rada na računaru, sa akcentom na programima iz Microsoft Office paketa
  • komunikativnost, profesionalnost i organizovanost
  • kolegijalnost, poznavanje odredbi zakona vezano za overu dokumenata
  • spremnost za rad na terenu, ukoliko je to zahtev klijenata

Dodatne napomene:

Kandidati koji konkurišu za radnu poziciju sudski tumač za rumunski jezik pored navedenih dokumenata moraju posedovati i odlično znanje overe različitih vrsta dokumenata, kako ličnih i poslovnih, tako i dokumenata koja se predaju nadležnim službama, to jest svih vrsta saglasnosti, potvrda, izjava i uverenja. Očekuje se da su savladali i pravilan način overe pravnih akata, odnosno dokumenata iz oblasti obrazovanja i nauke, te svih onih dokumenata koja čine građevinsku, tehničku, medicinsku i dokumentaciju za tendere.
Maksimalno poštovanje svih pravila politike zaštite podataka, odnosno ponašanje u skladu sa zakletvom koju je položio kandidat kada je stekao zvanje sudskog tumača za rumunski jezik je apsolutni imperativ za sve kandidate.
U prednosti će biti oni kandidati koji uz sve navedene zahteve poseduju i dokaz da im je dozvoljeno da vrše overu dokumenata i na nekom drugom stranom jeziku.
Razmotrićemo samo one prijave koje u potpunosti zadovoljavaju navedene zahteve, a kandidati koji budu ušli u uži izbor će biti obavešteni o daljim koracima ovog konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com