Posao – Sudski tumač za persijski jezik

8803 pregleda0 prijava

Tim stručnjaka Akademije Oxford koji je zadužen za overu dokumenata na preko 40 jezika se sada proširuje, jer je otvoren konkurs za radno mesto:

Sudski tumač za persijski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko smatrate da možete da ispunite zahteve ovog konkursa, odnosno imate važeću dozvolu za obavljanje overe dokumenata na persijskom jeziku, poštujete to zadate rokove i maksimalno profesionalno pristupate poslu, pozivamo Vas da svoj CV i kopije ostalih dokumenata pošaljete na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da prijavu donesete u našu poslovnicu koja vam je najbliža. Njih ćete, osim u Beogradu i to na nekoliko lokacija, naći i u Jagodini, Kraljevu, Čačku i Ćupriji, ali i u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Subotici, kao i drugim gradovima širom Srbije.

Od kandidata se očekuje:

  • relevantan dokaz o visokom nivou znanja persijskog jezika prema pravilima koja nalaže CEFR
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za persijski jezik
  • najmanje jedna godina iskustva na poslovima overe svih vrsta dokumenata na persijskom jeziku
  • poznavanje zakonskih odredbi koje se odnose na overavanje dokumenata
  • osnovna računarska pismenost (Microsoft Office)
  • spremnost za izlazak na teren, ako to zahteva klijent
  • poštovanje zadatih rokova
  • rad u kratkim rokovima, kada je potrebno
  • komunikativnost, kolegijalnost, organizovanost
  • profesionalan odnos prema klijentima i radu

Napomene:

Osim navedenih zahteva, smatra se da kandidat koji se prijavljuje na konkurs za radno mesto sudski tumač za persijski jezik odlično poznaje način na koji se overavaju medicinska, građevinska, poslovna, tehnička i tenderska dokumentacija, odnosno sva ona dokumenta koja ulaze u njihov sastav, ali i lična i dokumenta iz oblasti nauke i obrazovanja. Svemu tome treba dodati i poznavanje načina overe svih pravnih akata, odnosno onih dokumenata koja se podnose nadležnim službama u različitim situacijama, kao što su različite vrste potvrda, saglasnosti, izjava i uverenja.
Kandidati koji izvrše prijavu na ovaj konkurs su u obavezi da poštuju politiku zaštite podataka koji su im dostupni, odnosno da se ponašaju u skladu sa zakletvom koju su na početku svoje karijere položili pred nadležnim državnim institucijama.
Prednošću prilikom konkurisanja će se smatrati ako kandidati uz sve navedene zahteve imaju i relevantan dokaz o visokom znanju nekog drugog stranog jezika, odnosno imaju dozvolu da vrše overu dokumenata koja su na tom jeziku.
Prihvatamo samo one prijave koje ispunjavaju navedene uslove ovog konkursa, a o njegovom ishodu obaveštavamo one kandidate koji budu prošli u uži krug.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com