Posao – Sudski tumač za korejski jezik

4633 pregleda0 prijava

Sa povećanjem broja zahteva za overavanjem različitih dokumenata na korejskom jeziku, Prevodilački centar Akademije Oxford raspisuje konkurs za radnu poziciju

Sudski tumač za korejski jezik

Broj izvršilaca: 2

Prijavu za konkurs sudski tumač za korejski jezik mogu poslati svi kandidati koji poseduju navedena dokumenta, a njihove kopije uz CV mogu poslati na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili prijavu doneti lično u onu poslovnicu Akademije Oxford koja se nalazi u njihovom gradu ili koja im je najbliža.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakulteta, korejski jezik
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za korejski jezik
  • minimalno 12 meseci iskustva na poslovima overe dokumenata na korejskom jeziku
  • odlično poznavanje zakona i njegovih odredbi koje su vezane za overu dokumenata
  • osnovna računarska pismenost, sa akcentom na radu u programima Microsoft Office paketa
  • komunikativnost, organizovano, profesionalnost, kolegijalnost
  • spremnost za izlazak na teren, ako je to zahtev klijenta

Napomene:

Osim relevantnih dokaza o dozvoli za overavanje dokumenata na korejskom jeziku i diplome, od zainteresovanih kandidata se očekuje radno iskustvo, a što podrazumeva da su ovladali načinom overe apsolutno svih dokumenata, kako ličnih i poslovnih, tako i onih dokumenata koja se predaju nadležnim službama (potvrde, izjave, saglasnosti i uverenja). Podrazumeva se i da kandidat zna da obradi sva pravna akta, kako presude i ugovore, tako i tekovine Evropske Unije, žalbe, licence, ali i sertifikate, tužbe i ostala slična dokumenta. A uz sve to, kandidati treba da znaju i da overavaju sva ona dokumenta koja ulaze u sastav građevinske, tenderske, tehničke i medicinske dokumentacije.
Apsolutno ponašanje u skladu sa zakletvom koju polažu svi kandidati prilikom sticanja zvanja sudski tumač za korejski jezik, kao i maksimalno poštovanje politike zaštite podataka se podrazumeva za sve prijavljene kandidate.
Svi oni kandidati koji uz navedene uslove ovog konkursa poseduju i validan dokaz o višim nivoima znanja bilo kog drugog stranog jezika, kao i dozvolu da mogu da vrše overu dokumenata koje su na tom jeziku, će biti u prednosti prilikom konkurisanja.
Uzećemo u obzir isključivo prijave koje su kompletne, a one kandidate koji budu ušli u uži izbor ćemo na adekvatan način obavestiti o daljim koracima.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com