Posao – Sudski tumač za danski jezik

8054 pregleda0 prijava

Obaveštavaju se svi kandidati koji uz diplomu Filološkog fakulteta, smera skandinavistike poseduju i Rešenje o postavljenju sudskog tumača za danski jezik da je Prevodilački centar Akademije Oxford otvorio konkurs za radno mesto

Sudski tumač za danski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ako i Vi spadate u ovu grupu, a želite da se priključite timu mladih i uspešnih prevodilaca i sudskih tumača, pošaljite nam svoj CV i dokaz o dozvoli za obavljanje poslova sudskog tumača za danski jezik na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili donesite svu potrebnu dokumentaciju u poslovnicu Akademije Oxford koja Vam je najbliža.

Uslovi za kandidate:

  • diploma Filološkog fakulteta, smer za skandinavske jezike (danski jezik i književnost)
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za danski jezik
  • iskustvo u poslovima overe dokumenata od minimum godinu dana
  • poznavanje zakonskih pravila u vezi sa overom različitih vrsta dokumenata
  • osnovna računarska pismenost
  • profesionalnost pristup poslu, odgovornost, preciznost u radu
  • spremnost za rad u kratkim rokovima i na terenu kada je potrebno
  • odlične organizacione sposobnosti i razvijene veštine komunikacije

Dodatne napomene:

Ako kandidat poseduje i relevantan dokaz o znanju nekog drugog jezika, a uz to je i spreman da izvrši overu i za dokumenta na tom jeziku, te zadovoljava i sve ostale vrste konkursa, to će se smatrati prednošću.
Od prijavljenih se očekuje iskustvo u obradi različitih vrsta dokumenata, te poznavanje načina overe poslovnih i ličnih, odnosno dokumenata iz oblasti obrazovanja, pravnih akata, kao i svih vrsta ugovora, licenci, uverenja, saglasnosti, potvrda, sertifikata i ostalih dokumenata.
Uz dostavu radne biografije (CV), lično ili na mejl, kandidat je dužan da priloži i fotokopiju Rešenja o postavljenju za sudskog tumača za danski jezik, kao i da priloži kopiju sertifikata ili diplome o poznavanju nekog drugog stranog jezika na višem nivou.
U razmatranje ćemo uzeti samo kompletne prijave, a o rezultatima ovog konkursa ćemo obavestiti sve one kandidate koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com