Posao – Profesor slovačkog jezika

6733 pregleda2 prijava

Ako ste u potrazi za najboljom institucijom u zemlji u kojoj možete da obavljate posao za koji ste se školovali, a posedujete validnu dokumentaciju, Prevodilački centar Akademije Oxford Vas poziva da konkurišete na radnu poziciju:

Profesor slovačkog jezika

Broj izvršilaca: 2

Osim posedovanja diplome smera za slavistiku, katedre za slovački jezik i književnost na Filološkom fakultetu, od zainteresovanih kandidata se očekuje adekvatno radno iskustvo, te spremnost na ispunjenje zahteva polaznika naše škole slovačkog jezika. Ako smatrate da možete da ispunite sve navedene zahteve, a želite da postanete deo tima uspešnih stručnjaka, svoj CV uz kopije zahtevanih dokumenata nam možete poslati na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili ih dostaviti lično i to u bilo koju od preko 20 poslovnica, koliko ih za sada Akademija Oxford ima u celoj zemlji. A osim na nekoliko opština u glavnom gradu Srbije, pronaći ćete ih na vrlo lako dostupnim lokacijama i u Kragujevcu, Novom Sadu i Čačku, kao i u Nišu, Jagodini i Subotici, te u Ćupriji, Kraljevu i drugim gradovima.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za slavistiku (slovački jezik i književnost)
  • godinu dana neprekidnog radnog iskustva, najmanje na poziciji profesor slovačkog jezika i dokaz izdat od strane obrazovne institucije u kojoj je posao obavljan
  • osnovno znanje rada na računaru (programi Microsoft Office paketa)
  • profesionalnost, taktičnost, doslednost
  • fleksibilnost, komunikativnost, strpljivost
  • spremnost za rad u zakazanim terminima

Dodatne napomene:

Od kandidata koji su zainteresovani za posao profesora u školi slovačkog jezika Akademije Oxford se zahteva da su spremni da održavaju nastavu u zakazanim terminima, koji se vrlo često odvijaju kako u poslepodnevnim, ali i večernjim časovima od ponedeljka do petka, a neretko i u dane vikenda.
Sem toga, kandidati koji se prijavljuju na konkurs za profesora slovačkog jezika moraju da budu prilagodljivi, te da svoja predavanja u najvećoj meri prilagode zahtevima polaznika obuka i kurseva, koji pripadaju različitom uzrastu, a čiji nivo znanja odgovora jednom od ukupno 6 postojećih, koja nalaže CEFR.
Ukoliko je prijavljenom kandidatu, koji zadovoljava sve navedene uslove, pritom slovački jezik i maternji, to će biti uzeto kao prednost za konkurisanje.
Kandidati koji budu ispunili naše zahteve, te uđu u uži krug će biti kontaktirani u propisanom roku i obavešteni o daljem toku konkursa. U razmatranje ćemo uzeti samo one prijave koje su kompletne, to jest koje sadrže svu zahtevanu dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com