Posao – Profesor mađarskog jezika

5507 pregleda1 prijava

Ako ste odabrali da svoja znanja mađarskog jezika prenosite ostalima, te posedujete dovoljno iskustva i relevantan dokaz o stručnoj spremi, onda ste upravo Vi najbolji kandidat za radnu poziciju:

Profesor mađarskog jezika

Broj izvršilaca: 5

Osim što je neophodno da kandidat posedujem diplomu Filološkog fakulteta određenog smera, od njega se očekuje i da je spreman na rad vikendom, to jest u poslepodnevnim i večernjim časovima, ali i da je maksimalno fleksibilan. Ukoliko smatrate da zadovoljavate navedene uslove pozivamo vas da izvršite prijavu, odnosno da nam dokumenta donesete u bilo koju poslovnicu Akademije Oxford, a njih ćete osim na nekoliko lokacija u Beogradu, pronaći još i u Čačku, Subotici, Novom Sadu i Kraljevu, ali i u Jagodini, Kragujevcu, Nišu, Ćupriji i u još mnogo drugih gradova u našoj zemlji. Takođe možete prijavljivanje na konkurs za radno mesto profesor mađarskog jezika da izvršite elektronskim putem, te da nam sva potrebna dokumenta dostavite na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer mađarski jezik i književnost
  • minimalno godinu dana iskustva u kontinuitetu na radnom mestu profesor mađarskog jezika i važeći dokaz o tome
  • osnovna računarska pismenost (Microsoft Office paket)
  • visoko razvijene organizacione sposobnosti i veštine komunikacije
  • strpljivost, fleksibilnost, taktičnost
  • spremnost na rad tokom radne nedelje u poslepodnevnim i večernjim časovima i na rad vikendom

Dodatne napomene:

Uzevši u obzir da škola mađarskog jezika pri Akademiji Oxford organizuje kurseve i obuke kako za polaznike različitih starosnih dobi, tako i za polaznike čiji nivo znanja je različit, to jest odgovara jednom od šest nivoa prema pravilima CEFR – a, to se od svih prijavljenih kandidata očekuje da budu maksimalno fleksibilni u smislu da mogu svoja predavanja i pristup da prilagode, kako nivou znanja polaznika kurseva, tako i njihovim godinama.
Takođe od zainteresovanih kandidata očekujemo da će ispoštovati nastavni plan i program, kao i termine obuka, koje se mogu održavati i u dane vikenda, ali i u večernjim, odnosno poslepodnevnim satima tokom radne nedelje.
Kandidati koji ispunjavaju sve navedene uslove ovog konkursa, a pored toga su i izvorni govornici mađarskog jezika će prilikom pregledanja prijava biti u prednosti.
Razmotrićemo isključivo one prijave koje su kompletne. A o rezultatima konkursa za radno mesto profesor mađarskog jezika će biti obavešteni samo oni kandidati koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com