Posao – Medicinska sestra – tehničar

10577 pregleda13 prijava

Kompanija Vispero GmbH sa sedištem u Bonu (Nemačka) je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskih radnika srednje, visoke i više stručne spreme. Naši klijenti su klinički centri, bolnice, domovi za stara lica kao i regionalni domovi zdravlja koji se nalaze po celoj Nemačkoj. To su pouzdana i stabilna preduzeća koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje. Za potrebe naših klijenata, raspisujemo poziciju za:

Medicinska sestra – tehničar

Broj izvršilaca: neograničen

Od kompanije Vispero GmbH možete očekivati kompletnu podršku u vašem prvom koraku života i rada u inostranstvu, što znači da ćemo biti uvek uz Vas tokom vaše faze adaptacije na novu radnu i životnu sredinu.

Naše usluge isključivo plaćaju naši klijenti, tako da ne postoje nikakvi troškovi niti obaveze od strane kandidata prema kompaniji Vispero GmbH.

Tražimo kandidate sa završenom medicinskom srednjom i/ili višom medicinskom školom koji su zainteresovani da žive i rade u Nemačkoj.
Ukoliko ste zainteresovani, molim Vas da pošaljete Vašu biografiju na nemačkom ili engleskom jeziku elektronski.
Vaše biografije će biti pažljivo pregledane. Izabrani kandidati će biti kontaktirani sa ciljem da se sa njima napravi intervju.
Intervijui će se održati po svim većim gradovima u Srbiji.
Kandidati koji ispunjavaju gore navedene uslove, a poseduju i znanje nemačkog jezika na nivou B1 mogu u najbržem roku biti primljeni i zaposleni kod nemačkih poslodavaca.

Medicinska sestra - tehničar, četvrti stepen, vandredno školovanje ÖSD
Podelite ovaj posao
Povežite se sa nama

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com