Poslovi – Sudski tumač za nemački jezik

10781 pregleda1 prijava

Usled povećanog broja zahteva naših klijenata za overom razičitih vrsta prevedenih dokumenata, Prevodilački centar Akademije Oxford raspisuje konkurs za radno mesto:

SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK

Broj izvršilaca: 8

Ukoliko posedujete dozvolu koju izdaju nadležne institucije Republike Srbije za obavljanje poslova overe dokumenata, te ste stekli zvanje sudski tumač za nemački jezik, a želite da radite u timu dinamičnih, mladih ljudi, koji svoj posao obavljaju maksimalno profesionalno i korektno, možete da nam pošaljete svu zahtevanu dokumentaciju na mejl poslovi@akademijaoxford.com odnosno da je donesete lično u poslovnicu Akademije Oxford i to u bilo koju od preko 20 njih, koliko ih je za sada na teritoriji Srbije.

Od kandidata očekujemo:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za germanistiku (nemački jezik i književnost)
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za nemački jezik
  • namjanje godinu dana iskustva u poslovima overe različitih vrsta dokumenata
  • znanje odredbi zakona koje se odnose na oblast overe dokumenata
  • poznavanje rada na računaru, Microsoft Office paket
  • izuzetno razvijene veštine komunikacije na srpskom i nemačkom jeziku
  • profesionalan odnos prema radu, ali i klijentima, kolegijalnost
  • spremnost za rad na terenu, ako je to potrebno
  • visok stepen organizacionih sposobnosti

Dodatne napomene:

Pored toga što se od kandidata zahtevaju relevantni dokazi da može da konkuriše na poziciju sudski tumač za nemački jezik, smatra se da je ovladao obradom svih vrsta dokumenata, počev od ličnih (lična karta, pasoš, vozačka dozvola i ostala), preko poslovnih (fakture, poslovni izveštaji i odluke, rešenje o osnivanju pravnih lica i ostalo), pa do pravnih akata (ugovori, presude, licence, tužbe, žalbe, sertifikati i mnoga druga), te uverenja, izjava, potvrda i saglasnosti svih vrsta.
Od kandidata se očekuje ponašanje u skladu sa politikom zaštite podataka, te maksimalno poštovanje zakletve koju je položio prilikom sticanja ovog zvanja.
Smatraće se prednošću ako kandidat poseduje znanje još nekog stranog jezika, te relevantan dokaz da ima dozvolu da overava i dokumenta koja su na tom jeziku.
Uzeće se u obzir samo prijave onih kandidata koji zadovoljvaju navedene uslove i koje su kompletne, a o rezultatima konkursa će biti obavešteni oni kandidati koji budu ušli u uži krug.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com