Poslovi – Profesor italijanskog jezika

8310 pregleda3 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford, zbog povećane tražnje kurseva i obuka za italijanski jezik raspisuje konkurs za posao na radnom mestu:

Profesor italijanskog jezika

Broj izvršilaca: 6

Svi kandidati kojima je ovo životni poziv, a istovremeno ispunjavaju sve navedene uslove ovog konkursa, sada imaju priliku da postanu deo tima uspešnih u okviru škole italijanskog jezika Akademije Oxford. Prijavu možete da nam pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da sva potrebna dokumenta lično doneste u našu poslovnicu koja vam je najbliža. A osim nekoliko njih u Beogradu, možete ih pronaći i u Subotici, Jagodini, ali i Nišu, Kragujevcu, te Novom Sadu, Kraljevu, Čačku i u drugim gradovima u Srbiji.

Opšti zahtevi:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer italijanski jezik i književnost
  • iskustvo na radnom mestu profesor italijanskog jezika u trajanju od minimum godinu dana
  • osnovno poznavanje rada na računaru
  • odlična organizovanost u radu
  • adekvatna komunikacija sa polaznicima i kolegama
  • strpljivost u radu, savesnost i fleksibilnost
  • spremnost na rad u poslepodnevnim i večernjim satima, kao i u dane vikenda

Dodatne napomene:

Kandidati koji žele da konkurišu na ovaj oglas moraju da znaju da su obuke i kursevi u okviru škole italijanskog jezika Akademije Oxford namenjeni polaznicima koji poseduju jedan od 6 nivoa znanja po pravilima CEFR – a, koji se kreću od osnovnog, do višeg naprenog, ali i polaznicima koji su predškolskog i školskog uzrasta, kao i srednjoškolcima, studentima i pripadnicima starijih generacija. Baš iz tog razloga se od prijavljenih očekuje da su spremni da prilagođavaju svoja predavanja potrebama polaznika različitih tipova kurseva i obuka koje organizujemo. Takođe, prijavljivanjem na ovaj konkurs se smatra da kandidati prihvataju mogućnost rada u dane vikenda, kao i u poslepodnevnim, ali i večernjim časovima, odnosno da su u potpunosti spremni da ispoštuju termine održavanja nastave u našoj školi.
Svaki kandidat koji izvrši prijavu, a koji je izvorni govornik italijanskog jezika će biti u prednosti, pod uslovom da ispunjava i ostale zahteve ovog konkursa koji su izneti u opštem delu.
Samo one prijave koje su kompletne će biti uzete u razmatranje, a isključivo oni kandidati koji uđu u uži izbor će biti obavešteni o rezultatima konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com