Poslovi – Prevodilac za poljski jezik

7598 pregleda2 prijava

Svi kandidati koji ispunjavaju zahteve ovog konkursa, a žele da postanu deo tima uspešnih prevodilaca za preko 40 svetskih jezika Akademije Oxford su pozvani da izvrše prijavu na radno mesto:

Prevodilac za poljski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko imate diplomu katedre za slavistiku Filološkog fakulteta, smera za poljski jezik i književnost, a bavite se prevođenjem sadržaja svih vrsta sa srpskog na poljski i sa poljskog na naš jezik, te poslu pristupate maksimalno profesionalno, a poštujete zadate rokove, prijavu na konkurs za radno mesto prevodilac za poljski jezik nam možete poslati na mejl poslovi@akademijaoxford.com. Imate mogućnost i da CV i ostala zahtevana dokumenta dostavite lično u bilo koju od poslovnica Akademije Oxford, koje se nalaze na vrlo lako dostupnim lokacijama u skoro svim većim, ali i u mnogim manjim gradovima u zemlji.

Uslovi za kandidate:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za slavistiku, smer poljski jezik i književnost
  • relevantno radno iskustvo u poslovima prevođenja svih sadržaja u oba smera (sa poljskog na srpski i sa našeg jezika na poljski) u trajanju od minimalno 12 meseci
  • osnovno poznavanje rada na računaru, sa akcentom na poznavanju programa iz Microsoft Office paketa
  • poštovanje rokova koji su zadati za izradu prevoda
  • spremnost za rad pod pritiskom i u kratkim rokovima
  • pedantnost u radu, sistematičnost, organizovanost
  • profesionalan odnos prema klijentima, radu i kolegama

Dodatne napomene:

Kandidati koji uz ispunjavanje svih zahteva koji su navedeni u ovom konkursu imaju i važeći dokaz o poznavanju usmenog prevođenja sa poljskog na srpski jezik, odnosno sa srpskog na poljski, te su savladali umeće konsekutivnog, šapatnog i simultanog prevođenja će biti u prednosti prilikom konkurisanja, kao i svi oni kandidati koji imaju validan dokaz o visokom nivou poznavanja bilo kog drugog stranog jezika, a u mogućnosti su i da izvrše prevod direktno sa tog jezika na poljski, kao i sa poljskog na taj jezik.
U prednosti će biti i oni kandidati koji imaju dokaz da im je dozvoljeno da vrše overu dokumenata na poljskom jeziku, odnosno koji poseduju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za poljski jezik.
Samo oni prijavljeni kandidati koji budu prošli prvi krug konkursa za radno mesto prevodilac za poljski jezik, te uđu u uži izbor će dobiti informacije o rezultatima konkursa, a prihvatićemo isključivo one prijave koje budu kompletne.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com