Posao – Sudski tumač za norveški jezik

7659 pregleda0 prijava

Ako i Vi želite da postanete deo tima uspešnih stručnjaka za norveški jezik Akademije Oxford, pozivamo Vas da izvršite prijavu na konkurs za radnu poziciju:

Sudski tumač za norveški jezik

Broj izvršilaca: 4

Kandidati koji uz odgovarajuću diplomu Filološkog fakulteta, imaju i dokaz da su ovlašćeni za obavljanje poslova overe dokumenata na norveškom jeziku, to jest poseduju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za norveški jezik, te relevantno iskustvo u radu, mogu da prijavu pošalju na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da lično donesu sva zahtevana dokumenta u jednu od preko 20 poslovnica Akademije Oxford, koje se osim u Novom Sadu, Nišu i Beogradu, nalaze i u Jagodini, Čačku, Kraljevu i Ćupriji, ali i Subotici, Kragujevcu i brojnim drugim gradovima širom naše zemlje.

Opšti uslovi konkurisanja:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za skandinavske jezike (norveški jezik i književnost)
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za norveški jezik
  • iskustvo u poslovima overe različitih dokumenata na norveškom jeziku u trajanju od minimum 12 meseci
  • odlično poznavanje zakonskih odredbi u oblasti overe svih vrsta dokumenata
  • osnovna računarska pismenost
  • poštovanje zahteva klijenata, kolegijalnost i profesionalan odnos prema radu
  • visoko razvijene komunikacione veštine na srpskom i norveškom jeziku
  • spremnost za rad na terenu, kada je potrebno
  • visok stepen organizacionih sposobnosti

Dodatne napomene:

Od kandidata koji konkurišu za radnu poziciju sudski tumač za norveški jezik se osim diplome Filološkog fakulteta, katedra za skandinavske jezike, te posedovanja validnog dokaza za poslove overe dokumenata na ovom jeziku, se zahteva i odlično poznavanje svih odredbi zakona koje se tiču obrade, kako ličnih i poslovnih dokumenata, tako i pravnih akata. Smatra se i da je kandidat ovladao umećem overe svih onih dokumenata koja se podnose nadležnim službama, to jest saglasnosti, uverenja, potvrda i izjava različitih vrsta, kao i dokumenata koja su vezana za oblast obrazovanja i nauke, odnosno onih koja čine dokumentaciju za tendere, ali i građevinsku, medicinsku i tehničku dokumentaciju.
Podrazumeva se da će prijavljeni kandidati maksimalno voditi računa o politici zaštite podataka, to jest da će se rukovoditi zakletvom koju su položili prilikom sticanja zvanja sudski tumač za norveški jezik.
Smatraće se prednošću prilikom konkurisanja ako kandidati imaju dokaz o visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika, to jest dozvolu za overavanje dokumenata na tom jeziku.
Isključivo prijave onih kandidata koje u potpunosti zadovoljavaju sve opšte uslove ovog konkursa će biti razmatrane, a samo kandidati koji budu ušli u uži izbor će dobiti obaveštenje o rezultatima ovog konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com