Posao – Sudski tumač za mađarski jezik

6346 pregleda0 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford usled povećanog obima posla vezano za overu dokumenata na mađarskom jeziku otvara konkurs za radnu poziciju:

Sudski tumač za mađarski jezik

Broj izvršilaca: 5

Svi kandidati koji zadovoljavaju navedene opšte uslove konkursa za sudskog tumača za mađarski jezik u okviru Akademije Oxford su pozvani da pošalju prijave na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da potrebna dokumenta donesu, kako u našu poslovnicu u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, tako i u one koje se nalaze u Beogradu, Kraljevu, Subotici, Čačku i Jagodini, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer mađarski jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za mađarski jezik
  • minimalno godinu dana iskustva u ovim poslovima
  • adekvatno poznavanje odredbi zakona koje su u vezi sa overavanjem dokumenata
  • poznavanje rada na računaru, programi u okviru Microsoft Office paketa
  • izuzetno razvijena usmena i pisana komunikacija na srpskom i mađarskom jeziku
  • profesionalnosr, odlična organizovanost
  • spremnost za izlazak na teren, kada je neophodno

Napomene:

Od zainteresovanih kandidata se, osim navedenih uslova zahteva i maksimalno dobro poznavanje načina overe za različite vrste dokumenata, a to podrazumeva da su oni upoznati ne samo sa overom pasoša, lične karte, potvrde o prebivalištu, vozačke dozvole i uverenja o državljanstvu, to jest svih ličnih dokumenata, već i da znaju da profesionalno obrađuju sva pravna akta, ali i dokumenta iz oblasti obrazovanja i nauke. Od prijavljenih kandidata se očekuje i da su u potpunosti upoznati sa obradom poslovnih dokumenata, ali i onih koja se predaju nadležnim službama u mnogim prilikama (sve vrste potvrda, saglasnosti, izjava i uverenja), kao i sa onim dokumentima koja ulaze u sastav tenderske, građevinske, medicinske i tehničke dokumentacije.
Podrazumeva se da će kandidat voditi računa o politici zaštite podataka, to jest da će primenjivati sve ono na šta se obavezao prilikom sticanja zvanja sudski tumač za mađarski jezik.
U slučaju da prijavljeni kandidati ima dokaz o visokom nivou znanja još nekog jezika, odnosno da je ovlašćen da vrši overu dokumenata koja su na tom jeziku, biće u prednosti prilikom odabira. Prihvatamo samo prijave koje su kompletne, a o rezultatima konkursa obaveštavamo kandidate koji su se plasirali u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com