Posao – Profesor korejskog jezika

5605 pregleda0 prijava

Ako želite da postanete deo tima uspešnih stručnjaka za korejski i mnoge druge jezike, te da svoja znanja prenesete zainteresovanim polaznicima škole korejskog jezika Akademije Oxford, onda ste baš Vi pravi kandidat za radnu poziciju

Profesor korejskog jezika

Broj izvršilaca: 2

Uz diplomu Filološkog fakulteta, odnosno visok nivo znanja korejskog jezika, od kandidata koji žele da apliciraju na radno mesto profesor korejskog jezika se očekuje fleksibilnost u radu, maksimalna posvećenost, ali i radno iskustvo u navedenom trajanju. Svi kandidati koji zadovoljavaju navedene uslove i smatraju da mogu da konkurišu za ovo radno mesto, a žele da postanu deo dinamičnog i uspešnog tima stručnjaka, pozvani su da izvrše prijavu i to na mejl poslovi@akademijaoxford.com odnosno ličnom dostavom u jednu od preko 20 poslovnica Akademije Oxford u Srbiji.

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakulteta, korejski jezik
  • najmanje godinu dana iskustva u kontinuiranom radu na poziciji profesor korejskog jezika i relevantan dokaz o tome
  • osnovna računarska pismenost
  • komunikativnost, prilagodljivost, taktičnost, strpljivost
  • visoko razvijene sposobnosti organizacije, kolegijalnost
  • spremnost za rad u popodnevnim i večernjim časovima tokom radne nedelje, odnosno u dane vikenda

Dodatne napomene:

Od kandidata koji žele da konkurišu na radno mesto profesor korejskog jezika se očekuje da maksimalno ispoštuju termine za održavanje nastave u školi korejskog jezika Akademije Oxford, a u kojoj se nastava najčešće održava u dane vikenda, to jest tokom popodneva i večeri u toku radne nedelje.
Takođe, prijavljeni kandidati moraju biti spremni na prilagođavanje nastave, uzevši u obzir da su obuke i kursevi u našoj školi namenjeni pripadnicima svih starosnih grupa, ali i polaznicima čiji nivo znanja odgovara bilo kom od ukupno 6 nivoa, koliko ih predviđa CEFR.
Svi oni kandidati koji zadovoljavaju navedene zahteve konkursa, a uz to im je korejski jezik maternji, će prilikom konkurisanja biti u prednosti.
Kandidati koji budu ušli u uži izbor će u propisanom roku biti obavešteni o detaljima konkursa. Prihvatamo samo one prijave koje su kompletne, te razmatramo biografije samo onih kandidata koji maksimalno ispunjavaju sve navedene uslove ovog konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com