Posao – Prevodilac za turski jezik

10116 pregleda7 prijava

Kandidate koji se bave poslovima prevođenja sa turskog i na turski jezik, a ispunjavaju navedene zahteve, Prevodilački centar Akademije Oxford obaveštava da je otvoren konkurs za radnu poziciju:

Prevodilac za turski jezik

Broj izvršilaca: 2

Svi kandidati koji imaju diplomu katedre za orijentalistiku, pri Filološkom fakultetu, odnosno smera turski jezik i književnost, a inače se bavi prevođenjem različitih tipova sadržaja sa turskog jezika na srpski, ali i sa našeg jezika na turski, vode računa o preciznosti prilikom prevođenja, ali i poštuju zadate rokove za izradu prevoda, su pozvani da izvrše prijavu na radno mesto prevodilac za turski jezik u Akademiji Oxford, odnosno da svoj CV i kopije navedenih dokumenata dostave ili putem mejla poslovi@akademijaoxford.com ili lično u jednu od naših poslovnica. Osim na nekoliko lokacija u prestonici Srbije, one se nalaze i u Čačku, Kraljevu, Ćupriji i Jagodini, ali i u Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu i drugim gradovima.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za orijentalistiku, turski jezik i književnost
  • radno iskustvo u prevođenju sa turskog na srpski i sa srpskog na turski u trajanju od minimum godinu dana
  • odlično poznavanje rada na računaru, a prvenstveno u programu Microsoft Word
  • poštovanje zadatih rokova za prevođenje i spremnost za rad u kratkim rokovima
  • pedantnost u radu, preciznost i izraza, organizovanost
  • kolegijalnost i poštovanje zahteva klijenata

Dodatne napomene:

Oni kandidati koji uz ispunjenje svih navedenih zahteva poseduju i validan dokaz o poznavanju usmenog prevođenja sa turskog i na turski, odnosno savladali su konsekutivno i simultano, kao i prevođenje uz pomoć štapa, te imaju i važeći dokaz o tome će biti u prednosti nad ostalim kandidatima prilikom konkurisanja za radno mesto prevodilac za turski jezik.
Takođe i oni kandidati koji imaju važeći dokaz o visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika prema pravilima CEFR – a, a spremni su da izvrše direktan prevod sa turskog na taj jezik, odnosno sa tog stranog jezika na turski, ali i oni kandidati koji su od strane državnih institucija ovlašćeni za poslove overe dokumenata na turskom jeziku, to jest koji imaju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za turski jezik će svakako biti u prednosti.
A o rezultatima ovog konkursa ćemo na adekvatan način obavestiti sve one kandidate koji su zadovoljili uslove i ušli u uži krug. Prihvatićemo isključivo prijave onih kandidata koje su kompletne.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com