Posao – Prevodilac za švedski jezik

7921 pregleda0 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford otvara poziv za sve kandidate koji ispunjavaju navedene zahteve da se prijave na radno mesto:

Prevodilac za švedski jezik

Broj izvršilaca: 2

Svi kandidati koji poseduju diplomu Filološkog fakulteta, katedre za germanistiku, smera skandinavski jezici, te su specijalizovani za švedski jezik, a bave se aktivno prevođenjem različitih sadržaja sa švedskog na naš jezik, kao i u suprotnom pravcu, pedantni su u radu i profesionalni, mogu da zahtevana dokumenta pošalju na mejl poslovi@akademijaoxford.com a imaju mogućnost i da svoj CV i ostalu dokumentaciju koja je potrebna donesu lično i to u bilo koju našu poslovnicu. Njih ima, osim na teritoriji nekoliko beogradskih opština, i u ostalim gradovima širom zemlje (Čačak, Ćuprija, Novi Sad, Jagodina, Niš, Kragujevac, Subotica, Kraljevo i ostali).

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za germanistiku, skandinavski jezici (švedski jezik i književnost)
  • iskustvo u radu na prevodilačkim poslovima i sa švedskog na srpski i sa srpskog na švedski u trajanju od minimum godinu dana
  • znanje rada na računaru, sa naglaskom na Microsoft Word program
  • poštovanje rokova za izradu prevoda, spremnost za ispunjenje kratkih rokova
  • profesionalan odnos prema radu, preciznost u prevođenju sadržaja svih vrsta
  • maksimalno poštovanje zahteva klijenata, timski duh, organizovanost

Napomene:

Ukoliko kandidati koji ispunjavaju sve zahteve konkursa za prevodioca za švedski jezik, su pored toga osposobljeni i za vršenje usmenog prevoda u oba smera, odnosno savladali su konsekutivno, šapatno i simultano prevođenje i o tome imaju važeći dokaz, to će im svakako biti prihvaćeno kao prednost prilikom konkurisanja.
A u prednosti će biti i svi oni kandidati koji imaju dokaz da su ovlašćeni za poslove overe dokumenata koja su na švedskom jeziku, to jest koji poseduju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za švedski jezik, kao i oni koji pored toga što ispunjavaju navedene zahteve imaju i dokaz o visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika, te su spremni i da vrše prevođenje direktno sa švedskog na taj jezik, odnosno sa tog jezika na švedski.
Rezultate konkursa za radno mesto prevodilac za švedski jezik ćemo saopštiti svim kandidatima koji budu ušli u uži izbor, a prihvatićemo samo one prijave koje su kompletne, te razmotriti biografije kandidata koje maksimalno zadovoljavaju uslove konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com