Posao – Prevodilac za slovački jezik

8335 pregleda4 prijava

Ukoliko posedujete svu zahtevanu dokumentaciju, a Vaš životni poziv je prevođenje sa slovačkog jezika i na njega, onda ste upravo Vi najbolji kandidat za radno mesto:

Prevodilac za slovački jezik

Broj izvršilaca: 2

Prevodilački centar Akademije Oxford kao vodeća institucija u našoj zemlji, u svom timu okuplja isključivo vrhunske stručnjake, koji vode računa i o najsitnijim detaljima tokom prevođenja, te maksimalno poštuju rokove za izradu prevoda, čak i onda kada su oni jako kratki. Ako smatrate da možete da odgovorite ovim zahtevima, te imate i navedena dokumenta, onda nam njihove kopije, uz CV možete dostaviti lično u bilo koju našu poslovnicu, a možete i da ih skenirane pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com

Od kandidata očekujemo:

  • diplomu Filološkog fakuteta, katedra za slavistiku (slovački jezik i književnost)
  • radno iskustvo u poslovima prevođenja različitih sadržaja sa slovačkog na srpski i sa srpskog na slovački od minimum 12 meseci
  • poznavanje rada na računaru, a primarno u Microsoft Word programu
  • poštovanje rokova koji su zadati za izradu prevoda u potpunosti
  • spremnost za rad pod pritiskom i za izradu hitnih prevoda
  • poznavanje prevođenja različitih sadržaja, preciznost izraza
  • profesionalan odnos prema klijentima, kolegama i radu

Napomene:

Ako kandidati koji apliciraju na konkurs za radno mesto prevodilac za slovački jezik u Akademiji Oxford imaju i odgovrajući dokaz da poznaju usmeno prevođenje u ovoj kombinaciji jezika, odnosno ako mogu da pruže uslugu simultanog, šapatnog ili konsekutivnog prevođenja, to će se smatrati prednošću.
Isto tako, u prednost spada i dokaz o višim nivoima znanja nekog drugog stranog jezika, odnosno mogućnost da kandidat izvrši direktan prevod sa slovačkog na taj jezik i sa tog jezika na slovački, kao i ako kandidat poseduje Rešenje o postavljenju sudskog tumača za slovački jezik, što mu omogućuje da vrši overu dokumenata koja su na slovačkom.
Uzimamo u obzir samo prijave koje su kompletne, to jest biografije kandidata koje u potpunosti ispunjavaju zahteve ovog konkursa. Oni kandidati koji budu ušli u uži izbor će, u skladu sa pravilima biti obavešteni o ishodu konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com